Gündem Kapalı plajda dehşet

Kapalı plajda dehşet

Paylaş
Kapalı plajda dehşet

Yeşilköy'deki henüz açılışı yapılmayan Çiroz Plajı'nda dün birbiri ardına gelen boğulma vakaları yaşandı

- İstanbul’da Galatasaray Futbol Okulu oyuncusu Alper Eşsiz (16), dün iki arkadaşıyla birlikte ailesinden habersiz Yeşilköy’deki henüz açılışı yapılmayan Çiroz Plajı’na gitti. Saat 12.00 sıralarında suya giren Alper Eşsiz, arkadaşlarının gözü önünde boğuldu.

Haberin Devamı

Alper Eşsiz’in cesedinin morga gönderilmesinden 1 saat sonra plajda acı bir olay daha yaşandı. Plajdan denize giren inşaat işçisi Bayram Çelik’in (25) gözden kaybolduğunu görenler Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi’ne haber verdi.

- Ekipler, 2 saat süren arama sonucunda Bayram Çelik’in cesedini buldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin plajın girişine yaptırdığı ‘Dikkat! Plaj sezonu açılmamıştır. Denize girilmesi tehlikeli ve yasaktır’ tabelasına ve iki kişinin boğulmasına rağmen birçok kişinin denize girmeye devam ettiği görüldü.

Polis, plajdakileri çıkardı. Saat 18.00 sıralarında plajın sahiline bir ceset daha vurdu. Cesedin boğularak ölen inşaat işçisi Ersin Yavuz’a (22) ait olduğu belirlendi. Çiroz Plajı’nın 15 Haziran’da açılacağı duyurulmuştu.

Haberin Devamı