Siyaset Kapıları kapattı
Paylaş
Kapıları kapattı

Baykal'ın, genel başkan seçildikten sonra CHP Genel Merkezi'ne giden Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak tebrik ettiği ve görevinde başarılar dilediği öğrenildi

KILIÇDAROĞLU’NA TEBRİK

Haberin Devamı

CHP’nin dün başlayan 33’üncü Olağan Kurultayı ile partide 18 yıldır süren Deniz Baykal dönemi sona erdi. CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından konutuna çekilen Deniz Baykal, kurultayı da televizyondan izledi.

Baykal’ın, genel başkan seçildikten sonra CHP Genel Merkezi’ne giden Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak tebrik ettiği ve görevinde başarılar dilediği öğrenildi.

CHP’LİLERLE GÖRÜŞMEDİ

İstifasının ardından Beysukent Angora Evleri Sitesi’ndeki villasına çekilen Baykal’ın dün tek ziyaretçisi, CHP Manisa Merkez İlçe Örgütü üyeleri oldu. Yaklaşık 50 kişilik grup, kurultay öncesinde Baykal’ın villasının bulunduğu sitenin önüne geldi.

Güvenlik görevlilerinden, “Görüşme talebiniz Baykal tarafından kabul edilmedi” yanıtını alan grup kurultaya katılmak için Atatürk Spor Salonu’na hareket etti. Gün boyu sessiz kalan Baykal’ın “Kurultay süreci bittikten sonra kapsamlı bir değerlendirme yapacağım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı