Gündem Kapısından Ferrari ve Mercedes çaldılar

Kapısından Ferrari ve Mercedes çaldılar

Paylaş
Kapısından Ferrari ve Mercedes çaldılar

İstanbul Sarıyer'de Dr. Murat Topoğlu'nun villasına sabaha karşı giren hırsızlar, evden anahtarlarını aldıkları Ferrari ve Mercedes otomobili alarak kayıplara karıştı

Baltalimanı, Bostan Sokak, numara 13’de bulunan Akupunktur Tedavi Merkezi sahibi Dr. Murat Topoğlu’nun villasına sabaha karşı gelen hırsızlar, giriş katındaki camı açarak içeri girdi.

Vazo içindeki otomobil anahtarları ile cep telefonu alan hırsızlar garaja gitti. Hırsızlar, 34 FRR 06 plakalı sarı renkli Ferrari ile 34 MTA 46 plakalı beyaz renkli Mercedes marka otomobilleri çalarak kayıplara karıştı.

Saat 07.00 sıralarında eve gelen Murat Topoğlu’nun şoförü, araçların garajda olmadığını fark etti. Önce, Murat Topoğlu’na haber veren şoförü, daha sonra durumu polise bildirdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, hırsızları yakalamak için güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Sadece Mercedes otomobilde GPRS (uydu takip cihazı) bulunduğu belirtildi. Hırsızların villaya girdiği sırada uyuduğu öğrenilen Dr. Murat Topoğlu, dışarı çıkmadı. Dr. Murat Topoğlu, şöförü aracılığıyla basın mensuplarına daha sonra bir açıklama yapacağı mesajını gönderdi.