Gündem Kapıyı sert kapatan sevgilisini bıçakladı

Kapıyı sert kapatan sevgilisini bıçakladı

Paylaş
Kapıyı sert kapatan sevgilisini bıçakladı

Kapıyı sert kapatan sevgilisini bıçakladı

Çorum’da 32 yaşındaki Özlem G., evde odanın kapısını sert şekilde kapatan birlikte yaşadığı 40 yaşındaki İsmail K.'yı, ekmek bıçağıyla kalçasından yaraladı. Özlem G., polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, bu sabah Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Bir restoranda bulaşıkcı olarak çalışan Özlem G., 4 yıldır birlikte yaşadığı İsmail K. ile odanın kapısını sert şekilde kapattığı için tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Özlem G., mutfaktan aldığı ekmek bıçağını işsiz İsmail K.’nın kalçasına sapladı.

Hafif yaralanan İsmail K. kendi imkanlarıyla gittiği Çorum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından polise verdiği ifadesinde şikayetçi olmadığını belirten İsmail K., “Kapıyı sert kapadığım için bir süre tartıştık. Daha sonra mutfaktan ekmek bıçağını aldı, ben dışarı çıkarken, kalçamdan bıçakladı. Elinde bıçak olduğu için korkup dışarıya çıktım. Benden babayiğit çıktı, gücüm yetmedi” dedi.

Haberin Devamı

Polis tarafından gözaltına alınan Özlem G. ise evi kendisinin geçindirdiğini belirterek, “Bu yüzden aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında kapıyı sert bir şekilde kapatıp dışarıya çıkıyordu. O sinirle peşinden gidip bıçağı kalçasına vurdum. Çok pişmanım” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kemal KARADAĞ/ÇORUM, (DHA)