Gündem Kapkaççı, Mehmet'i öldürüyordu

Kapkaççı, Mehmet'i öldürüyordu

Paylaş
Kapkaççı, Mehmet'i öldürüyordu

Cep telefonunu vermemekte direnince dövüldü ve ayağı kırılarak dereye atıldı

Şanlıurfa'da, 12 yaşındaki Mehmet Karakeçili, 5 metre yüksekliğindeki kurumuş dere yatağında ayağı kırık, yüzü gözü kan içinde bulundu. Yoldan geçenlerin inleme sesini duyduğu çocuk, çağrılan polis ve sağlık görevlileri tarafından kurtarıldı. Ayağının kırıldığı saptanan Mehmet hastaneye götürülürken “Birisi cep telefonumu almak istedi. Vermeyince önce dövdü, sonra dereye attı.

Haberin Devamı

2 saattir burada yardım bekliyordum” diyerek ağladı. Bugün akşam saatlerinde, polis ve sağlık ekiplerini arayanlar, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde bulunan Sırrın Deresi'nde bir çocuğun yaralı halde yardım istediği ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ve sağlık ekipleri, yaptığı aramada kurumuş dere yatağında yatan 12 yaşındaki Mehmet Karakeçili'yi buldu.

Yüzü kanlar içerisinde olan Mehmet'in ayağını kıpırdatamadığını söylemesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri demir korkulukları aşarak, kaymamak için el ele verip toprak yoldan 5 metre aşağıdaki çocuğun yanına ulaştı. Burada yapılan kontrolde ayağının kırıldığı saptanan Mehmet'e ilk müdahale burada yapıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği çocuk, polislere kapkaççı kurbanı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Evden dışarı çıktığını ve dolaştığı sırada yanına gelen bir kişinin elindeki cep telefonuna bakmak istediğini söyleyen Mehmet Karakeçili, “Genç yaşta birisi benden bakmak için telefonumu istedi. Ben de telefonu verdim. Sonra telefonu isteyince gitmek istedi. Gömleğinden tutunca önce yumrukla yüzüme vurdu, sonra da kaldırıp dereye attı. Buraya düşünce yerimden kıpırdayamadım, 2 saattir burada yardım bekliyorum” diyerek gözyaşı döktü.

Karakeçili, dere yatağında yapılan müdahale sonrası konulduğu sedyenin, polis ve sağlık görevlilerinin el ele vererek yukarı taşımasının ardından konulduğu ambulans ile tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Soruşturma başlatan polis, küçük çocuğun verdiği eşkal doğrultusunda arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ali LEYLAK- Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)