Advertorial Kappa, %60'a varan indirimlerle sadece Daybuyday.com'da!
Sponsorlu

Kappa, %60'a varan indirimlerle sadece Daybuyday.com'da!


Paylaş
Kappa, %60'a varan indirimlerle sadece Daybuyday.com'da!

Spor giyimin en çok tercih edilen dünyaca ünlü markası Kappa, %60'a varan indirimlerle Daybuyday.com vitrininde yerini aldı.

Kimimiz sağlıklı bir yaşam sürmek için, kimimiz kilo vermek, kimimiz de durgun yaşantımızda biraz olsun hareket katmak için spor yapıyoruz. Ancak hepimizin ortak noktası, spor yaparken rahat giyisiler tercih ediyor olmamız. Dünyaca ünlü spor giyim markası Kappa, ürettiği ürünlerle hem Türkiye’de hem de dünyada en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Sadece spor giyimde değil, günlük giyisilerde de iddialı koleksiyonlar hazırlayan Kappa en beğenilen ürünlerini %60’a varan indirimlerle Daybuyday.com vitrinlerine taşıdı. Kappa’nın hem kadın hem erkek tekstil ürünlerini inanılmaz fiyat avantajları 4 gün boyunca Daybuyday.com’da olacak.

Son zamanlarda hemen hemen herkesin alışverişveriş alışkanlığını değiştiren Private Shoping sitelerinin arasına yeni katılan Daybuyday.com, %90’a varan indirimlerle her gün birbirinden iddialı markaları üyelerine sunuyor. Sunduğu fırsatlar, ürün çeşitliği ve tekliflerle “Alışverişe Özel Teklifler” sloganını destekliyor.

Açıldığı günden bu yana Vakko, Diesel, Emporio Armani, Nike, Valentino, Kiğılı, Guess, Ramsey, İpekyol, Carlo Liotti ve daha bir çok dünya çapında ünlü markaları üyeleriyle buluşturdu.

Her gün yeni bir teklif almaya hazırsanız, bugün March 8th’in en şık elbiselerini, Ussaro’nun en beğenilen ayakkabılarını, Gucci’nin en seçkin gözlüklerini, Romanson’un saatlerini, Dynax’in en rahat terlik ve sandaletlerini, Sarev’in en şık ev tekstil ürünlerini, Sally Hansen’in güzelliğinizi ön plana çıkaracak bakım ürünlerini ve Calvin Klein’ın herkesi etkileyen parfümlerini inceleyebilmek ve satın almak için Daybuyday.com’u mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

$(document).ready(function(){ $('#mansetresimkisa').css('cursor','pointer').click(function(){parent.location='http://bit.ly/jQxofy'}); });