Spor Kaptan Onur Kıvrak kalesine dönüyor

Kaptan Onur Kıvrak kalesine dönüyor

Paylaş
Kaptan Onur Kıvrak kalesine dönüyor

Sakatlığını büyük ölçüde atlatan Onur Kıvrak’ın Beşiktaş maçında eldivenleri geri alması bekleniyor

Trabzonspor kaleci konusunda son dönemlerde hiç olmadığı kadar sorun yaşıyor. Onur Kıvrak da zaman zaman beklentilerin altında kaldı ama Esteban’ın bir türlü çıkış gösterememesi, üzerine Aytemiz Alanya karşılaşmasında yaşanan kriz ve son olarak da Uğurcan’ın 3 gol yiyerek maçı tamamlaması... Elbette puan kayıplarının faturası sadece kalecilere kesilmiyor ama 6 haftada bu kadar değişkenliğin yaşanmasının da sorunlarda önemli rol oynadığı kesin.

HERKESİ RAHATLATACAK


Tam da bu noktada sakatlığını büyük ölçüde atlatan Onur Kıvrak’ın kaleye döneceği yönünde yaşanan gelişmeler yüreklere su serpti. Kaptanın hafta boyunca takımla beraber çalışacağı, ardından da pazar günü Beşiktaş mücadelesinde eldivenleri geri alacağı düşünülüyor. Bu durum teknik direktör Ersun Yanal kadar, takımın savunma oyuncularını da rahatlatan bir gelişme.

ESTEBAN HAYATA KÜSTÜ


Aytemiz Alanya maçının ilk yarısının son bölümünde kötü bir gol yiyen ve soyunma odasında takım arkadaşlarının yaptığı eleştirilere çok bozulup ikinci devreye çıkmak istemeyen Esteban, kelimenin tam anlamıyla hayata küstü. Kosta Rikalı kalecinin yakın çevresi dahil olmak üzere kimseyle görüşmediği bildirildi. Sezon başı yeni sözleşme yapılan deneyimli eldiven ile teknik direktör Ersun Yanal’ın bir görüşme yapması bekleniyor.

Haberin Devamı