Siyaset Kapusuz'dan 'Balyoz' uyarısı
Paylaş
Kapusuz'dan 'Balyoz' uyarısı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Balyoz Harekatı Planı" konusunda, "Kim müdahil olursa tarih önünde sorumlu olur" diye konuştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, TBMM’de gazetecilere yaptığı açıklamada, bu Meclisin mutlaka Anayasa değişikliğini yapması gerektiğini ifade etti.

Bu anlamda sorumluluk taşıyan bir Meclis olduğunu belirten Kapusuz, "Bütün milletvekillerini, bu pencereden bakarak, bunun gereğini yerine getirme sorumluluğuna davet ediyorum" dedi.

"Balyoz Planı" soruşturmasına ilişkin de Kapusuz, "Medya dahil olmak üzere siyasetçiler, bürokrasi, herkes, kim bu yargılama sürecine müdahil olursa, tarih önünde sorumlu olur" ifadesini kullandı.

Kapusuz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşmesinin ardından yapılan açıklamayı ise "Herkesin kendi sorumluluk sınırları içerisinde kalmasına yapılan bir çağrıdır. Herkesin yargıya güvenmesi, yargının sonucunu beklemesini, herkesin kendi sorumluluk alanına çıkmamasını, dikkatli olmasını öneriyor" şeklinde değerlendirdi.

Haberin Devamı