Gündem Kar maskeli dehşet

Kar maskeli dehşet

Paylaş
Kar maskeli dehşet

4 kişi, girdikleri evde emekli gurbetçiyi ağır yaraladı, eşini öldürdü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, maskeli 4 kişi, gece girdikleri evde başına sert bir cisimle vurdukları 64 yaşındaki Naciye Özer'i balkondan attıktan sonra, Almanya'dan emekli eşi 68 yaşındaki Durmuş Özer'i de dövüp bıçaklayarak kaçtı. Naciye Özer ölürken, saldırganların öldü sanıp bıraktığı Durmuş Özer ağır yaralı bulundu. Olayla ilgili Durmuş Özer'in kardeşi 48 yaşındaki Ziya Özer ve kardeşinin oğlu 35 yaşındaki Tuncay Özer gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, saat 03.30 sıralarında ilçeye bağlı Koramanlar Köyü'nde, yıllarca Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra yaklaşık 10 yıl önce emekliye ayrılan 3 çocuk sahibi Durmuş Özer'in, eşi Naciye Özer ile yaşadıkları 2 katlı evinde meydana geldi. Evin depo olarak kullanılan alt katındaki kapısını açarak içeriye giren yüzleri maskeli kimliği belirsiz 4 kişi, iddiaya göre yatak odasında uyuyan Özer çiftine saldırdı. Naciye Özer'i başına sert bir cisimle vurup, boğazını sıktıktan sonra, yaklaşık 6 metre yüksekliğindeki balkondan atan saldırganlar, Durmuş Özer'i de dövüp bıçakladıktan sonra öldü sanarak kaçtı.

YARALI HALDE EVDEN ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Yaralı halde evden çıkan Durmuş Özer, bağırarak komşularından yardım istedi. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri, Durmuş ve Naciye Özer çiftini alarak hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Yolda 112 Acil Servis ambulansına nakledilerek Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özer çiftinden Naciye Özer, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yaraları bulunan Durmuş Özer'in tedavisi ise sürüyor.

Haberin Devamı

AĞABEYİ VE YEĞENİ GÖZALTINDA

Durmuş Özer, hastanedeki ilk ifadesinde, yüzleri maskeli olan 4 kişinin kendisini öldü sanarak bıraktıklarını söyledi. Durmuş Özer, seslerinden tanıdığı saldırganlardan 2 kişinin kardeşi Ziya Özer ve yeğeni Tuncay Özer olduğunu söyledi. Bunun üzerine aynı köyde oturan Ziya Özer ve oğlu Tuncay Özer gözaltına alındı. 3 hafta önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle Durmuş Özer ile kavga ettiği belirtilen Ziya Özer ve oğlu Tuncay Özer ise suçlamayı kabul etmedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayın ardından jandarma ekipleri evde inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri, kan izlerine rastlanan evin oturma ve yatak odalarında parmak izi araması yaptı. Yapılan incelemede, içinde değerli eşyaların bulunduğu çelik kasanın açılmadığı saptandı. Jandarmanın incelemesi sırasında eve gelen Özer çiftinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Ölen Naciye Özer’in kızı Melek Destereci ile kızkardeşleri, birbirlerine sarılarak ağıtlar yaktı. Cinayetin hırsızlık sırasında işlenmiş olabileceğini de göz önünde bulunduran jandarma, soruşturmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Ersin ERCAN- Ünal UZUN/ÇAYCUMA (Zonguldak), (DHA)