Gündem 'Kar tanesi tutayım' derken öldü

'Kar tanesi tutayım' derken öldü

Paylaş
'Kar tanesi tutayım' derken öldü

4 yaşındaki Muhammet, kar tanelerini tutmak isterken pencereden düştü

Kayseri'de 4 yaşındaki Muhammet Mesut Sezer, kar tanelerini tutmak isterken, 6'ncı kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan Muhammet, kaldırıldığı hastanede öldü.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi TOKİ 1'inci Bölge Demokrasi Mahallesi'nde meydana geldi. Hiperaktif olduğu ve bu nedenle tedavi gördüğü ileri sürülen Muhammet Mesut Sezer, Güven Kümeevler C 16 Blok'un 6'ncı katındaki dairelerinde, kar tanelerini tutmak için sandalye çıkarak, salonun penceresini açtı.

HİPERAKTİFTİ

İddiaya göre, pencereden elini uzatan küçük Muhammet, dengesini kaybedince beton zemine düşüp, ağır yaralandı. Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi acil servisine kaldırılan talihsiz çocuk, müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Mnik Muhammet’in cesedi, morga kaldırılırken 39 yaşındaki anne Medine ise baygınlık geçirdi. Medine Sezer de Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli polis memuru baba Sami Sezer'i de mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Bina görevlisi Bayram Demir ise “Sezer Ailesi, 6 ay önce buraya taşındı. Baba Sami Sezer oğlunun hiperaktif olduğunu bildiği için oturduğu dairenin pencerelerine çocuğunun düşmemesi için korkuluk yaptırdı. Sadece salondaki pencereye yaptırmamıştı. Küçük Muhammet de kar tanelerini tutmak için sandalyeye koyduktan sonra o pencereyi açmış. Sonra da düşmüş” dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

İsmet KÖZELO/KAYSERİ, (DHA)