Gündem Kar tatili nerelerde devam ediyor?

Kar tatili nerelerde devam ediyor?

Paylaş
Kar tatili nerelerde devam ediyor?

Yoğun kar yağışı nedeniyle Türkiye'nin pek çok şehrinde okullarda eğitime ara verildi

BOLU- Bolu’da yoğun kar yağışı sonucu taşımalı sistemle eğitim yapılan okullar 1 gün daha tatil edildi. Bolu’da engelli memurlara ise 2 gün daha izin verildi.

Haberin Devamı

BALIKESİR- İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise Balıkesir merkez ve köylerinde yarın da bir günlüğüne ana okulları, ilköğretim okulları ve orta öğretim kurumlarının tatil edildiğini bildirdi.

Balıkesir Üniversitesi’nde de fakülte, enstitü ve yüksek okullarda yarın eğitime bir gün daha ara verileceği açıklandı.

ESKİŞEHİR- Eskişehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Seyitgazi, Sivrihisar, Günyüzü, Han, Mahmudiye, Mihalıççık, Çifteler ve İnönü ilçelerinde ilköğretim okulları ile liselerin yarın için bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada kent merkezi, Alpu ve Beylikova ilçelerinde taşımalı eğitim gören öğrencilerin de yarın izinli sayılacakları kaydedildi.

BİLECİK- Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Bilecik’te ilköğretim okulları ile liselerin yarın için bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Haberin Devamı

BURSA VE BANDIRMA- Bursa ve çevresinde dünden beri etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Bursa Valiliği, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatilini bir gün daha uzattı. İl genelindeki tüm resmi ve özel okullar yarın da tatil yapacak.

ÇANKIRI- Yoğun kar yağışı nedeniyle hayatın olumsuz etkilendiği Çankırı’da ilköğretim ve liseler için verilen tatil 1 gün daha uzatıldı.

Çankırı Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün tatil edilen ilk ve orta dereceli okulların yarın da kapalı tutulacağını bildirdi.

Kar yağışının devam etmesi halinde yeniden değerlendirme yapılacağı belirtilen açıklamlada, ayrıca kamuda görevli engeli personelin de bugün ve yarın idari izinli sayılacakları ifade edildi.

KONYA- Konya’da yoğun kar yağışı nedeniyle Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Bozkır, Çeltik, Emirgazi, Güneysınır, Hüyük, Halkapınar, Seydişehir, Tuzlukçu ve Yunak’ta 1 gün; Cihanbeyli, Ereğli, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü ve Selçuklu ilçelerinde de 2 gün eğitime ara verildi.

Öte yandan, kentte kardan kapanan 470 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Aksaray’da da eğitime 1.5 gün ara verildi.

Haberin Devamı