Dünya 'Kara dul' lakaplı kadın dördüncü kocasını da zehirledi!

'Kara dul' lakaplı kadın dördüncü kocasını da zehirledi!

Paylaş
'Kara dul' lakaplı kadın dördüncü kocasını da zehirledi!

Japonya'da 'Kara Dul' ve 'Zehirli Kadın' lakaplı 70 yaşındaki Chisako Kakehi, aralarında son kocasınında bulunduğu üç erkeğin öldürülmesi ve bir diğerinin cinayetine teşebbüs edilmesi üzerine yargılanıyor

Chisako Kakehi hakkında, savcılık, söz konusu adamları zehirlemek için siyanür kullandığını iddia ediyor.

Savunma avukatları ise yaşı kadının bunama hastalığını mazeret göstererek, suçlamalardan azledilmesini talep ediyor.


HAYAT SİGORTASI POLİÇESİ TALEP EDİYOR


İddiaya göre, Kakehi öldürdüğü adamlardan hayat sigorta poliçeleri talep ederek, 10 yıl boyunca bir milyar yen (32 trilyon) tutarında para temin etti.

MADDİ AÇIDAN DESTEK OLMADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ


Chisako Kakehi, Pazartesi günkü duruşmada, dördüncü ve son kocası olan 75 yaşındaki Isao Kakehi'nin öldürülmesiyle ilgili sorgulanarak, mahkemeye yaptığı açıklamada kocası maddi açıdan ona destek olmadığı için onu öldürdüğünü doğruladı.

SİYANÜR ZEHİRLİ YEMEK VERDİĞİNİ SÖYLEDİ


Duruşmada, "Tüm nefretimle doğru zamanlamayı bekliyordum" diyen Kakehi, evliliklerinden bir ay sonra kocasına siyanür zehirli yemek verdiğini anlattı. Çarşamba günkü duruşmasında ise mahkemeye ne dediğini hatırlamadığını ifade etti.


10 ERKEĞİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR


Kakehi'nin diğer bazı sevgililerin ölümlerinin neden şüpheli olarak soruşturulmadığına dair sorular gündemdeyken, Japon basınında çıkan farklı haberlere göre, ilişkili bulunduğu 10 kadar erkeğin öldüğü yazılıyor. Eski bir milyoner olan Kakehi, sonradan servetini kaybetmiş, daha sonra yaşlı ya da hasta insanlarla çok sayıda ilişki kurarak, özellikle "zengin ve çocuksuz" erkekleri aradığını çöpçatanlık ajanslarına bildirmiş.

Eğer cinayetler doğrulanırsa Kakehi'nin idam cezası ile karşı karşıya kalması söz konusu olabilir.
Duruşma ise Kasım ayına kadar sürecek.

Haberin Devamı