Spor Kara haber

Kara haber

Paylaş
Kara haber

Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Marsilya'lı Mamadou Niang ve Rennes'li Asamoah Gyan'ın kulüpleri bu oyuncuların transferine izin vermedi

Fenerbahçe’nin gündemindeki iki golcü Marsilya’lı Mamadou Niang ve Rennes’li Asamoah’ın transferleri çıkmaza girdi.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli yöneticilerle Sofitel Otel’de bir araya gelen Marsilyalı idareciler, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Kaliteli isimlere ihtiyacımız var. Böyle bir ortamda Niang’ı satmak çılgınlık olur. Taraftar da bize büyük tepki gösterir. Bazen paradan da önemli şeyler vardır” diyerek kapıları kapattı.

Marsilya Teknik Direktörü Deschamps da bu transfere onay vermedi. Marsilya’nın tersine, nakit krizi içinde olan Rennes Kulübü Ganalı milli golcüsü Gyan’ın Fenerbahçe’ye transferine sıcak bakıyordu. Ancak yöneticiler Fransız L’Equipe gazetesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe’den kesin bir teklif almadıklarını belirterek görüşmelerin kesildiğini açıkladılar.

Cumartesi günü yapılan Rennes-Lille karşılaşmasında yedek bekleyen Ganalı golcü için kapıların henüz kapanmadığını ve verilecek cazip bir teklife Rennes Kulübü’nün itiraz etme lüksünün bulunmadığını da belirten yöneticiler, Fenerbahçe’ye son bir fırsat daha verdiklerini, ancak günlerdir haber alamadıklarını dile getirdiler.

Haberin Devamı