Spor Kara Kartal çakıldı

Kara Kartal çakıldı

Paylaş
Kara Kartal çakıldı

Kasımpaşa karşısında bozguna uğrayan Beşiktaş'ın tam 44 gündür yüzü gülmüyor

Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa’ya yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokan Beşiktaş, taraftarlarını galibiyete hasret bıraktı. Kartal, Süper Lig’de 29 Kasım 2009’da Sivasspor’u 1-0 yendikten sonra kazanamadı.

Haberin Devamı

44 gündür taraftarına sevinç yaşatamayan Kara Kartallar, 6’sı resmi, oynadığı son 8 maçta da galip gelemedi. Siyah-Beyazlılar, bu 8 sınavın 4’ünü kaybederken, 4’ünde ise berabere kaldı. 2 özel maçını berabere tamamlayan Beşiktaş, 4 mağlubiyetini de oynadığı resmi maçlarda aldı.

LİDERİN 5 PUAN GERİSİNDE

Ligin 14. haftasındaki Sivasspor galibiyeti sonrası 30 puanla lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Beşiktaş, son 3 haftadaki puan kayıpları ile ilk yarıyı liderin 5 puan gerisinde, ancak 5. sırada tamamlayabildi.

Avrupa kupalarına devam etme şansını bu dönemde kaybeden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura çıkma şansını da yine düşüş yaşadığı dönemde zora soktu.

Haberin Devamı

DENİZLİ ÇILDIRDI

Beşiktaş’ın, İnönü Stadı’nda Kasımpaşa’ya 3-1 yenilip, kupada şansını zora sokması teknik direktör Mustafa Denizli’yi çileden çıkardı.

Tecrübeli hocanın karşılaşma sonrası soyunma odasında futbolcularına, “Bugün sahada hiç birinizi tanıyamadım. Ortaya koyduğunuz performans size de Beşiktaş’a da yakışmadı. Size bir günlük izin vereceğim. Yapacağınız bu iznin ardından perşembe günü tesislerimize futbolcu olarak geri dönün. Kafa yapınızı değiştirmeniz gerekiyor. Dünkü gibi bir kafa yapısı ile hedeflerimize gidemeyiz. Kendinize gelin Beşiktaş’ta oynadığınızı unutmayın” dediği ifade edildi.