Magazin Kara Sevda final bölümünde neler yaşandı? Bir Kara Sevda iki ölüm...

Kara Sevda final bölümünde neler yaşandı? Bir Kara Sevda iki ölüm...

Paylaş
Kara Sevda final bölümünde neler yaşandı? Bir Kara Sevda iki ölüm...

Kara Sevda dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara veda etti. Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in paylaştığı Kara Sevda'nın finalinde neler yaşandı?

Kara Sevda dizisi dün akşam ekranlara gelen final bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan final bölümünde Asu beklediği hesaplaşma fırsatını yakalarken, Kemal bir kere daha kıskıvrak yakalamayı başardığı Emir’le hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya kaldı.

Peki, Kara Sevda dizisinin final bölümünde başka neler yaşandı? İşte, Kara Sevda'nın finalinde yaşananların özeti!




Nihan’ın gardiyanı ise, akıl hastanesinden kaçmayı başaran Asu olur. Asu beklediği hesaplaşma fırsatını yakalarken, Kemal bir kere daha kıskıvrak yakalamayı başardığı Emir’le hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya kalır. Ama bu anlaşma, şimdiye kadar olan bütün gerçeklikleri değiştirebilecek güçte bir anlaşmadır. Şimdi, her hamle, aralarındaki savaşın doruk noktası içindir ve bu savaş, kuralı yazanın kim olduğunun son nokta konana kadar anlaşılamayacağı kadar görkemli bir kader mührüdür.


Kara Sevda dizisindeki hata, sosyal medyada olay yarattı


FİNAL ÖNCESİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR


Final öncesi son bölüm olan 73. bölümde Kemal ile Nihan, hem Deniz’i hem de Zeynep’i geri alabilmek için zamana karşı amansız bir yarış içine girdi. Finalde Emir tarafından köşeye sıkıştırılan Kemal ve Nihan hafızalarından uzun süre silemeyecekleri anlar yaşadı. Nihan, Kemal ile Emir karşı karşıya geldiğinde bu karanlık geceye noktayı kurşunla koydu. Kızı ve Kemal arasında bir seçim yapamaya zorlanan Nihan, gözyaşları içerisinde sevdiği adamı vurdu.


Neslihan Atagül'den bebek provası!

Haberin Devamı