Spor Karabük'e Emenike müjdesi

Karabük'e Emenike müjdesi

Paylaş
Karabük'e Emenike müjdesi

Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, uzun süredir sakat olan Emenike'nin, Bucaspor maçında 90 dakika olmasa da forma giyebileceğini söyledi

Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'da, golcü futbolcu Emenike forma giyebilmek için idmanlarda ter döküyor.

Sakatlığının ardından 7 karşılaşmada forma giyemeyen Emenike, Bucaspor kadrosuna alınacak. Seyit İçgül, Emenike'nin 90 dakika oynayamacağını belirterek, "Emenike uzun bir aradan sonra bu maçta 90 dakika olmasa bile belki 45 dakika kadar sahada yer alabilir.

Bucaspor karşılaşması gerçekten zor olacak ama Emenike'nin iyi konuma gelmesiyle oradan puan ya da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Bucaspor'un ligde kalabilmek için kendilerini yenmek isteyeceğini söyleyen Seyit İçgül, "Bucaspor lig sıralamasında son 3 takımdan biri. İşleri zor ve bizim maça ölüm kalım maçı olarak bakıyorlar.

Ligde kalabilmek için bu karşılaşmayı son şanslarından biri gibi değerlendiriyorlar. O bakımdan son derece zor ve önemli bir maça çıkacağız. Bucaspor'un konumu bizi ilgilendirmiyor.

Rakip kim olursa olsun, ister şampiyonluğa ve isterse küme düşmemeye oynasın biz sahaya çıkıp oyunumuzu oynayarak ligi en iyi yerde bitirmek için uğraşacağız" diye konuştu.

Seyit İçgül, Bucaspor maçında kart cezalısı olan Hakan Söyler, sakat olan Muhammet Hanifi, Muhammet Özdin, Tozo ve Şenol'un forma giyemeyeceğini, Perşembe günü bitirip İzmir'e gideceklerini söyledi.

Bülent DİKTEPE/DHA

Haberin Devamı