Spor Karabükspor seri peşinde

Karabükspor seri peşinde

Paylaş
Karabükspor seri peşinde

Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Kardemir Karabükspor, Konyaspor'u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor

Kardemir Karabükspor'da, Gençlerbirliği karşısında alınan 3-0'lık galibiyet ve ortaya konan futbol yönetimi ve taraftarları mutlu etti.

Kasımpaşa maçının ardından Gençlerbirliği'ni yenen Kardemir Karabükspor, Konya deplasmanından da puanla dönmeyi hedefliyor.

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, yavaş yavaş istedikleri konuma geldiklerini belirterek, "Gençlerbirliği maçında takım olarak müthiş oynadık.

Maçın başlarında ilk 15 dakika durgunduk, istediğimizi yapamadık. Sonra iyi oynamaya başladık. Aradığımız golü de bulduk. Golden sonra da tamamen ağırlığımızı hissettirdik. Haklı bir galibiyet aldık. Lig devam ediyor, istediğimiz konuma yavaş yavaş geliyoruz" dedi.

Deplasmanda oynanacakları Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını açıklayan İçgül, "Bu çıkımızın devam etmesini, Konya maçından da puan almak istiyoruz.

Hazırlıklarımız yarından itibaren başlıyor. Ligin iki yeni ekibinin mücadelesinden galip ayrılan taraf biz olmak istiyoruz. Karabükspor hak ettiği yerde olacaktır. Bütün çalışmalarımız bu yöndedir" diye konuştu.

BÜLENT DİKTEPE/KARABÜK (DHA)

Haberin Devamı