Spor Karabükspor’dan Dany Nounkeu açıklaması

Karabükspor’dan Dany Nounkeu açıklaması

Paylaş
Karabükspor’dan Dany Nounkeu açıklaması

Kardemir Karabükspor’un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, "Bursaspor’da forma giyen Kamerunlu futbolcu Dany Nounkeu ile görüşmelerimiz olumlu gitti. Takımıyla anlaştık. Önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamayı bekliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un kulüp futbol şube sorumlusu Tolga Gül, "Sağlam bir kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Özellikle bonservisi elinde olan futbolcularla görüşüyoruz" dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda hedeflerini ligde kalmak, yeniden alt lige düşmemek olarak belirlediklerini söyledi.

Transfer çalışmalarını da düşük bir bütçeyle buna bağlı yaptıklarını ifade eden Gül, "Bütün şartları zorlayarak bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Süper Lig gerçekten zor. İyi ekiplerle mücadele edeceğiz. Önümüze hedef koyduk, ligde kalıcı olmak istiyoruz. Buna göre yol alıyoruz. Sağlam bir kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Özellikle bonservisi elinde olan futbolcularla görüşüyoruz. Emeğin takımıyız ve her adımımızı akıllı atmak zorundayız" diye konuştu.

Oluşturdukları transfer havuzunda birçok oyuncu bulunduğunu anlatan Gül, "Bunlardan bir tanesi eski futbolcumuz İshak Doğan. Takımı kulüp bulmasını istedi ancak İshak Doğan’ın sözleşmesi hala devam ediyor. İshak Doğan bu sorunu çözerse yeniden çalışabiliriz. Bursaspor’da forma giyen Kamerunlu futbolcu Dany Nounkeu ile görüşmelerimiz olumlu gitti. Takımıyla anlaştık. Önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı