Spor Karabük'te sakatlar can sıkıyor

Karabük'te sakatlar can sıkıyor

Paylaş
Karabük'te sakatlar can sıkıyor

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül sakat oyuncuları nedeniyle maçlara bir türlü tam kadro çıkamadıklarını belirtti

Hafta sonu Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, taraftarının desteği ile evinde üç puan almak istiyor. Galatasaray karşısında kötü oynadıklarını ifade eden Seyit İçgül, "Galatasaray karşısında kötü oynayıp puan alıyorsak çok iyi bir takım olma hüviyetini kazanmışız demektir.

Bu maça kadar hiç bu kadar kötü oynamamıştık. Ama yine de müthiş bir puan almasını bildik" dedi.

İçgül, Bursaspor’un kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, "Taraftarımızın desteği ile sahamızda iyi futbol oynayarak puan ya da puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Emenike, Tozo, Muhammet Hanifi ve Ragued’in sakatlıkları, Hakan Özmert’in ise kart cezalısı olması nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyeceğini açıklayan İçgül, şöyle konuştu:

"Eksik oyuncularımız var. Bir şansızlık yaşıyoruz. Maçlarımıza bir türlü tam kadro ile çıkamadık. Bursaspor karşısında Galatasaray karşısında oynadığımız gibi bir futbol oynamak istemiyoruz.

İyi konsantre olup seyircimizin desteğiyle üç puan almak istiyoruz. Ragued, Galatasaray maçında 13 bin 100 metre koşarak bu ligin en fazla koşan oyuncusu oldu.

Ama bir şanssızlık sonucu o da sakat oyuncularımız kervanına katıldı. En az iki hafta oynayamayacak. Emenike ise düz koşulara başlayacak. Milli maç aralığından sonra aramıza katılacak."

Bülent DİKTEPE/DHA

Haberin Devamı