Spor Karabük'ten Es-Es'e 3 puan hediye

Karabük'ten Es-Es'e 3 puan hediye

Paylaş
Karabük'ten Es-Es'e 3 puan hediye

Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor evinde Karademir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti

Maçtaki tek golü 33. dakikada Karabüksporlu oyuncu Armand Deumi kendi kalesine attı. Ümit Karan ise Eskişehirspor adına bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Es-Es puanını 41'e yükseltti ve 6. sıraya yerleşti. 34 puanlı Kardemir Karabükspor ise 10. sırada kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Açık tribünde bulunan Eskişehirspor taraftarı “Burada doğduk, burada efsane olduk, burada şampiyon olacağız”, “Muttalip'de koyun otlar, bizim orada ne işimiz var”, “Reklam değil, icraat”, “Es-Es siyaset üstüdür” ve “Rant değil stat” yazılı pankartlar açtı.

Eskişehirspor seremoniye “Madde bağımlılığına hayır, sağlıklı yaşam için spora evet”, konuk ekip ise “Şehitlerimizi minnetle anıyoruz” yazılı pankartla çıktı.

Maç öncesinde Japonya'daki felakette hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Türkiye ve Japonya bayraklarının birlikte görüldüğü reklam panolarında “Acınızı paylaşıyoruz” yazdı.

Haberin Devamı

Kırmızı siyahlı taraftarlar eski futbolcuları Birol Hikmet, Bülent Kocabey ve Bülent Bal'a sevgi gösterisinde bulundu. Futbolculara ve teknik direktör Bülent Uygun'a da sevgi gösterisinde bulunan Eskişehirspor taraftarı “Avrupa'ya Es-Es” tezahüratı yaptı.