Gündem Karabulut ailesi 2 milyon lira tazminat istedi

Karabulut ailesi 2 milyon lira tazminat istedi

Paylaş
Karabulut ailesi 2 milyon lira tazminat istedi

Etiler'de bir çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut'un ailesinin sanık Cem Garipoğlu'nun ailesi aleyhine açılan toplam 2 milyon liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Küçükçekmece 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki duruşmaya, davacı vekili Mesut Merdivan katıldı. Duruşmada, Süreyya ve Nagihan Karabulut ile oğlu Enver Karabulut'un sosyal ve ekonomik durumunu içeren yazının geldiğini belirten mahkeme hakimi, Cem Garipoğlu'nun sosyal ve ekonomik durumunu gösteren belgenin ise henüz gelmediğini bildirdi.

Haberin Devamı

Hakim, söz konusu belgenin tekrar istenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir tarafından hazırlanan dava dilekçesinde, cinayetin ardından baba Süreyya Karabulut'un işinden ayrıldığı, anne Nagihan Karabulut'un hastalığının bu olaydan sonra yaşadığı acıyla daha da ilerlediği ve kardeş Enver Karabulut'un eğitiminde sorunlar yaşandığı öne sürülüyor.

Ailenin, geliriyle dava sürecinin takip edilmesinin mümkün olmadığı da belirtilerek, dava giderlerinden muaf tutulması gerektiği talep edilen dilekçede, Garipoğlu ailesinin, menkul ve gayrimenkullerine ihtiyati tedbir konulması ve mal varlığının tespit edilmesi isteniyor.

Dilekçede, anne ve baba için 800'er bin lira, kardeş Enver Karabulut için de 400 bin lira maddi ve manevi tazminatın alınarak aileye verilmesi talep ediliyor.

Haberin Devamı