Spor Karadeniz inadı kırılmıyor

Karadeniz inadı kırılmıyor

Paylaş
Karadeniz inadı kırılmıyor

Spor Toto Süper Lig'de 60 puan ile Fenerbahçe'nin averajla gerisinde ikinci sırada yer alan Trabzonspor, son 5 dakikada attığı gollerle dikkat çekiyor

Bordo-mavili takım, ligin ikinci yarısındaki 9 maçın 5’inde son 5 dakika içerisinde hayati derecede goller atarak 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, ikinci yarıda topladığı 18 puanın 13’ünü son 5 dakika içerisinde kaydettiği gollerle kazandı.

Bordo-mavili takım, son 5 dakika içerisinde attığı gollerle Sivasspor, Manisaspor, Beşiktaş ve Gençlerbirliği deplasmanlarından galibiyetle dönerken sahasındaki Kayserispor maçında da beraberliklik elde etti.

GOLLER BURAK VE ALANZİNHO'DAN

Trabzonspor, söz konusu dönemdeki son 5 dakika içindeki golleri 2’şer maçta Burak ve Alanzinho, 1 karşılaşmada da Polonyalı oyuncu Glowacki ile elde etti.

Bordo-mavililer, ligin 21. haftasındaki Sivasspor maçını 85. dakikada Burak’ın attığı golle 3-2, ligin 22. haftasındaki Manisaspor maçını da 86. dakikada Alanzinho’nun golüyle 2-1 kazanmayı başardı.

Ligin 23. haftasındaki Kayserispor maçının 86. dakikasında Glowacki’nin golüyle 3-3’lük beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, ligin 24. haftasındaki Beşiktaş deplasmanında 88. dakikada Burak’ın attığı golle 2-1 rakibini mağlup etti.

Dünkü karşılaşmanın 90. dakikasında da Alanzinho’nun golüyle karadeniz ekibi, sahadan galibiyetle ayrıldı.

SON DAKİKALARDA GELEN GOLLER

Sivasspor-Trabzonspor (2-3): 85. dakika Burak
Manisaspor-Trabzonspor (1-2): 86. dakika Alanzinho
Trabzonspor-Kayserispor (3-3): 86. dakika Glowacki
Beşiktaş-Trabzonspor (1-2): 88. dakika Burak
Gençlerbirliği-Trabzonspor (1-2): 90. dakika Alanzinho.

Haberin Devamı