Spor Karadeniz'de dev kapışma

Karadeniz'de dev kapışma

Paylaş
Karadeniz'de dev kapışma

Süper Lig'de ilk hafta maçlarını kazanan Trabzonspor ve Fenerbahçe Avni Aker'de bu gece kozlarını paylaşacak. İki dev takımın da hedefi karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp Avrupa sınavı öncesi moral bulmak. Saat 21.00'da başlayacak zorlu mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecek

Spor Toto Süper Lig’de bu gece iki dev takımın kapışmasına tanık olacağız: Trabzonspor- Fenerbahçe. Bordo-Mavili takım bu sezon Avni Aker’de taraftarı önüne ilk kez çıkacağı karşılaşmada ezeli rakibini devirmek istiyor.

Haberin Devamı

Ligin ilk haftasında Antalyaspor’u 4-0’lık skorla dağıtan Fenerbahçe de Avni Aker’den 3 puan çıkarıp UEFA Avrupa Ligi’ndeki PAOK rövanşı öncesi moral bulmak istiyor. Saat 21.00’da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek. Zorlu mücadele Lig TV’den naklen ekrana gelecek.

Başkana hediye

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini vurguladı. Saha ve seyirci avantajını kullanacaklarını ifade eden Güneş, “Bu şehir için Fenerbahçe maçı hep farklı anlamlar içermiştir. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ama biz de güçlüyüz. Taraftarımıza ve başkanımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.

Kazanacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçını da kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. Zor bir periyoda girdiklerini ifade eden tecrübeli hoca, “İstekli ve arzulu oynuyoruz. Trabzonspor geçen yıl bizi zor durumlara düşürdü. Ancak bu yıl aynı şeyin olacağını sanmıyorum. Trabzonspor’un Liverpool maçı hariç tüm maçlarını seyrettim. İyi oyun kurguları var. Takım olarak bunları bozup galip geleceğimize inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Niang siftah peşinde

Fenerbahçe’nin golcüsü Niang, Trabzon filelerini sallayacağını söyledi. Yıldız forvet, “Kulübüm beni almak için büyük fedakarlıkta bulundu. Bunun karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Teofilo'nun boşu yok

Süper Kupa’da Bursa’ya 3, ligde Ankaragücü’ne 2 gol atan Teofilo, “Kendimize güveniyoruz. Kazanırsak hem rakibimize önemli darbe vuracağız, hem de Liverpool maçı öncesi moral bulacağız” diye konuştu.