Magazin Karadeniz'in oğlu sosyete partisinde

Karadeniz'in oğlu sosyete partisinde

Paylaş
Karadeniz'in oğlu sosyete partisinde

Karadeniz'in hırçın çocuğu Volkan Konak, sosyetenin yeni gözdesi 'Salı Partisi'ne katıldı

Halkçı söylemleriyle bilinen Volkan Konak, “Biz her ortama uyarız” diyerek sosyetik partiyi özetledi! Her salı Süpermarket Longtable’da gerçekleştirilen ‘Salı Partisi’ne bu hafta Karadenizli sanatçı Volkan Konak da katıldı.

Haberin Devamı

Geceye “Akrabam olurlar” dediği eski futbolcu Lemi ve Fenerbahçeli futbolcu Özer’le katılan Konak, “Karadenizli dostlarımızla bir şeyler yiyip sohbet ettik. Yeni projeleri konuştuk. Biz her ortama ayak uydururuz” diye konuştu.

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik’in yeğeni Özer Hurmacı ise “Bu sene ağabeylerimizi üzeceğiz, biz şampiyon olacağız” dedi. Partiye katılanlar arasında İSMEK defilesine katılan Merve Büyüksaraç da vardı. Büyüksaraç geceye bir kız arkadaşıyla geldi.

Çıkışta son model aracına binerek mekândan ayrılan güzel manken, çok eğlendiğini söyledi. Cemiyet hayatının sevilen ismi Ceri Benardete bir süredir birlikte olduğu yeni sevgilisi Füsun Kara ile partideydi.

Leyla Bilginel siyah şık kıyafeti ile dikkat çekerken geceden yalnız ayrıldı. Emir Tamer de sevgilisiyle ‘Salı Partisi’nde eğlenenler arasındaydı.

Haberin Devamı