Gündem Karakış kapıyı çaldı

Karakış kapıyı çaldı

Paylaş
Karakış kapıyı çaldı

Türkiye bu geceden itibaren kötü hava koşullarının etkisi altına girecek. Birçok kentte kuvvetle yağış ve fırtına bekleniyor

Marmara'da bu gece ve yarın sabah karayel fırtınası ve şiddetli yağmur bekleniyor, Bilecik, Balıkesir ve Sakarya'nın yükseklerine kar yağabilir.

Ege'de yağmur bu gece kuvvetli, yarın ise hafif olacak. Akdeniz'de bu gece Antalya'da, yarın Mersin, Adana, İskenderun boyunca lodos fırtınası ve kuvvetli yağmur olacak. Yarın Bilecik, Düzce, Bolu, Eskişehir, Karabük yüksekleri, Kastamonu, Kütahya ve Çankırı'da kar bekleniyor.

Uludağ, Kartalkaya ve Ilgaz'da da yoğun kar bekleniyor. İç Anadolu'da yarın kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar olacak. Güneydoğu'da ve Malatya-Van arasında ise yağmur kuvvetli yağacak.

Boğazlardan geçmek üzere Marmara Denizi’nde seyreden 67 yerli ve yabancı bandıralı gemi hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan şiddetli poyraz ve sağanak nedeniyle Şarköy’de demirledi.

Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğü, kent merkezine son 24 saatte 6,8 kilogram yağış düştüğünü belirterek, yağışın bir hafta boyunca merkez ve ilçelerinde devam edeceğini bildirdi.

Haberin Devamı