Gündem Karakolda şüpheli ölüm

Karakolda şüpheli ölüm

Paylaş
Karakolda şüpheli ölüm

Avcılar'da Firizköy Polis Merkezi avukat görüşme odasında bot bağıyla kendisini astığı iddia edilen Osman Aslı'nın babası, şikayete bulundu

Avcılar'da gözaltına alınan ve götürüldüğü Firizköy Polis Merkezi avukat görüşme odasında bot bağıyla kendisini astığı iddia edilen Osman Aslı'nın babası İsmet Aslı, Küçükçekmece Adliyesi'ne avukatıyla birlikte gelerek soruşturma savcısına ifade verdi.

Baba Aslı “Soruşturma savcısının daveti üzerine geldik. Burada ifade vererek sorumlular hakkında şikayetçi oldum" şeklinde konuştu. Avukatıyla beraber Küçükçekmece Adliyesi' ne gelerek savcıya ifade veren baba İsmet Aslı adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AVCILAR'DA 3. OLAY


Hukuki süreçle ilgili bilgi veren avukat Ahmet Alparslan ' Savcının çağrısı üzerine buraya geldik ve aklımızdaki soru işaretlerini kendilerine ilettik. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkacak rapor doğrultusunda sayın savcımız gerekenleri yapacaklarını belirtti' şeklinde konuştu.

Oğlunun uyuşturucu madde kullanmadığını belirten baba İsmet Aslı ise "Bir evladı babasından iyi kimseler tanıyamaz. Ben zaman zaman oğlumu kontrol dahi ederdim. Daha önce oğlum uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınmadı.

Bu yönde çıkan haberler yalandır. Ben oğlumun intihar ettiğine inanmıyorum. Savcıları, adalet bakanı ve içişleri bakanlarının bu konunun takipçisi olmasını istiyorum. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkacak rapor doğrultusunda adaletin gerekeni yapacağına inanıyorum. Bu maalesef Avcılar' da meydana gelen üçüncü olay" şeklinde konuştu. Savcılığa ifade vermesinin ardından acılı baba ve avukatı adliyeden ayrıldı. Bulut Mülhim/İSTANBUL (DHA)