Siyaset Kararımıza saygılı olunmasını istiyorum
Paylaş
Kararımıza saygılı olunmasını istiyorum

Hac dönüşü başörtüsü takmaya karar veren AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, "Kararımıza saygılı olunmasını istiyorum" dedi

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Meclis Genel Kurulu'na başörtüsüyle katılmasına ilişkin "Bu, Türkiye'deki demokrasi standardının yükselmesinin bir göstergesidir. Aslında Türkiye'de olan bir tablonun görünür olmasıdır, değişen bir şey yok, kararımıza saygılı olmanızı, olunmasını istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, basına kapalı oturumlarla devam ediyor.

Hac dönüşü başörtüsü takmaya karar veren Çelik, gazetecilerin soruları üzerine, bu kararının hayırlı olmasını temenni ederek, "Ben, düne kadar nasıl başörtülü hanımların da vekiliysem bundan sonra da hem başörtülü hem başı açık kadınların vekiliyim" dedi.

TBMM'deki başörtüsü uygulamasının, Türkiye adına sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Çelik, "Bu, Türkiye'deki demokrasi standardının yükselmesinin bir göstergesidir. Aslında Türkiye'de olan bir tablonun görünür olmasıdır, değişen bir şey yok, kararımıza saygılı olmanızı, olunmasını istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı