Dr. Haydar Dümen Kararında kalsın...
HABERİ PAYLAŞ

Kararında kalsın...

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik söz konusu olunca birden skor düşkünü oluveriyor. Abartılı beklentileri ortaya dökülüyor. Ama kadının bu durumda çektiği sıkıntıyı unutuyorlar. Artık şunu anlamak gerekiyor. Cinsel ilişkide önemli olan sayı değil, kalite. Ne kendinizi ne de eşinizi yorun. İki taraf da yaşadıklarından memnunsa sorun yok demektir.

Bir gecede 17 kez boşalmak mümkün mü?

Bir sohbet esnasında arkadaşım, bir gecede tam 17 kez boşaldığını söyledi. Acaba böyle bir şey mümkün mü? Bu arkadaşım 24-25 yaşlarında.

CEVAP Sevgili okurum, şaşırmış olabilir. Sayı saymasını bilemiyor olabilir. Ama biliyor da olabilir. Bundan sana ne? Geçende bir adam dişiyle 30 tonluk bir kamyonu çekti. Bundan da bana ne?

Haftada 3 kez cinsel ilişkiye giriyorum

45 yaşında bir erkeğim. Canım her gün ilişkiye girmek istiyor. Haftada 3 kez cinsel ilişkiye giriyorum. Bir doyumsuzluk mu var? Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP Değerli okurum, yolunu zaten bulmuşsun. Haftada 3 iyidir. Bu sayı seni uzun yıllara taşıyacaktır. Bana diyecek bir şey kalmadı. Güle güle yola devam. Umarım ayağın engebeye ya da çalılığa dokunmaz. Evliysen zaten bu soruyu sormana gerek yok. Yaşamını biraz da canının istediğince düzenle.

Cinsel organım çok mu büyük?

16 yaşındayım, 1.77 boyundayım. Penisim ereksiyon halinde 18 santim. Çok mu büyük? Fazla büyükse ileride zorluk çeker miyim? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, idare et. Şimdi büyük de gözükse onu tercih edenler olabilir. Bu konuda sen seçen değil, seçilen olacağa benziyorsun. Hep deriz ya ‘Her şey dengi dengine’ diye. Takma kafana. Yaratan güç onun da çaresine bakmıştır. Bir alternatifini koymuştur. Bulacağından eminim.

İlişkide 2 kere orgazm oluyorum

21 yaşındayım, nişanlım ise 28 yaşında. 6 aydır cinsel ilişkiye giriyoruz. İlişki sırasında ben 2 kere, nişanlım ise 1 kere boşalıyor. Bu durum normal mi?

CEVAP Sevgili okurum, bu normalin ötesinde büyük bir avantaj ve şans. Umarım nişanlınla evlenirsin. Eğer öyle olursa, bu nişanlın için de şans çünkü komplekse kapılmaz. Bir bütünlük içerisinde bu şans kapısından da kaynaklanan mutlu bir hayat yaşarsınız. Bazen bu olumlu şeyleri sorduğunuz için ister istemez şaşırıyorum. Neden güzelim dünyanızı karartmaya çalışıyorsunuz?

7 aylık evliliğimizde 5 kez ilişkiye girdik

7 aylık evli bir kadınım. Eşim ile görücü usulü evlendik. Şimdiye kadar 5 kez ilişkiye girdik. Eşime hiçbir şekilde yaklaşamıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben ona yaklaştıkça kaçıyor. Daha önce psikiyatrik tedavi görmüş, ilaç kullanmış. Şu an kullanmıyor ama hâlâ soğuk ve asabi. İki yabancı gibiyiz. Ben bu durumdan çok sıkıldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP Değerli okurum, önce ailenden yardım iste. Bu bir aile sorunu, desteklerini al. Çünkü evliliğin sürerse en az 50-60 yıl birlikteliğin olacak. Bu birlikteliğin içinde de her zaman aile bireyleri bir biçimde yer alır. Daha sonra eşinin ilaç almasını bilmem. Ama psikiyatrik bir psikoterapiyle durum ortaya çıkmalı. Eğer bir ihtimal seni istemiyorsa, o kararda direnirse sanırım bu olay ayrılığa gider. İkiniz için de kurtuluş olur.

Zeytinyağı ile mastürbasyon yapınca penis büyür mü?

23 yaşındayım. Bir arkadaşım zeytinyağıyla mastürbasyon yapmanın penisi büyüteceğini söyledi. Bir aydır sürekli deniyorum ama bir faydası olmadı. Acaba beni kandırdılar mı? RUMUZ: YAĞLI

CEVAP Yağlı yağlı, etli, ballı, tatlı tuzlu. Limonata buzlu. Havalar sıcak, yakında zeytinyağının fiyatı artacak. Bugünlerdeki yağ kıtlığı bundanmış. Zeytin ağaçları kurumaya başlamış! Araştırmışlar, ağaçlar kahırlanmış. “Bize ne, bize” diye şarkı söylemeye başlamışlar. İnanmıyorsun değil mi yağlı? Ama köfte, işine gelene inanıyorsun. Zeytinyağıyla organ büyütme hevesine kapılıyorsun. Bir ay zeytinyağı şişesiyle odana kapanıyorsun, evde salataya koyacak bile yağ bırakmıyorsun. Ne olacak, seninkisi bir santim büyüyecek. Büyüyünce ne olacak? Ula bu Alaaddin’in sihirli lambası mı? Lambaya püf de, ah deme oh de. Zeytinyağının parasını çıkarmak için birkaç torba mendil sat. Ve ardından bir güzel uykuya yat. Rüyanda beni göreceksin. İnanıyorum ellerimden öpeceksin.

İlişkiye girmek istiyorum ama korkuyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama korkuyorum. Çünkü penisim küçük. Bunalıma girdim. Penisimin boyu sadece 11 santim. Büyütücü de denedim ama olmadı. Başka çaresi var mı?

CEVAP Sevgili okurum, penisinin boyu küçük değil. Yaşın küçük. Acele, acele bu yol bitmez. Nereye koşuyorsun? Şimdilik bu düşünceleri biraz tatile çıkar. Biraz daha olgunlaş ki o küçük dediğin şeyi ruhunun büyüklüğü ile tedavi et. Ama yapı olarak küçük değil, bunu bilesin. Yani sana yeter.

Kadınlar cinsel organımı görünce kaçıyor

16 yaşındayım. İki sorunum var. Cinsel organım 23 santim. Sizce bu normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bu da beni psikolojik olarak etkiliyor. Bunu nasıl çözerim?

CEVAP Sevgili okurum, cinsel organın büyük. Megalo penis grubuna giriyor. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Yapılacak tek şey idareli kullanacağına kızları ikna etmen. Ve de evlendiğin zaman bile idareli kullanman.

Fren sistemi mi taktırsam yoksa satırla kökünü mü kazısam?

24 saat küsküyü veriyorum, yetmiyor. 25 saat istiyor. Acaba fren sistemi mi taktırsam ya da satırla kökünden mi kessem? RUMUZ: PENGUEN

CEVAP Vallahi de, billahi de penguenler bunu bir anlasalar ve bilselerdi toplu halde intihar ederlerdi. Hareketin bu kadarına da “Pes” derlerdi. Keşke benzeseydin ama nelerine? Babalık içgüdülerine. 24 saat neye, kime, ne veriyorsun sahte penguen? ‘... vere vere kalmadı’ türküsü ya gerçek oluverirse... Çeşme kuruyuverirse... Verecek başka sermayen yoksa, kredi kartına dönüverirse seyreyle olacakları. 24 saat uyku yok, iş yok, yemek içmek yok. ‘Deli derisini beller gibi bellermiş’ hep de orasını ellermiş. Bu yolda da terlermiş. Sonuçta kala kala sayı bir, ruhta biraz kir, olmaz değil mi küskücü ve kızları ürkütücü. Fren kalmışsa sıkı bas, al elini tavana as!

Eşim artık ilişkiye girmek istemiyor

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder