Rauf Tamer Kararlılık
HABERİ PAYLAŞ

Kararlılık

Haberin Devamı

Artık şu anlaşılmıştır ki: Ne pahasına olursa olsun, bu millet, terörü defedecektir. Yani, bölücüler, boşuna ölüyor, boşuna öldürüyor. Çünkü karşılarında sadece asker, korucu ve polis yok... Bölge halkı dahil, bütün millet var. 1984’ten beri Türkiye, hiç bu kadar kararlı olmamıştı. Kurtuluş Savaşı’ndakine benzer bir vahdet görüyoruz.

Kısa notlar...

● Anayasa değişikliğinde yedek milletvekili diye bir kurum var... Yedek milletvekili, yedek kulübesinde oturup bekleyecek. Hiç hesapta yokken, her an başına bir talih kuşu konabilir. İşte o talih kuşunun adı Devlet Kuşu’dur, unutmayın. Bahçeli’den aklınıza gelsin.



● Yastık altındaki 10, 20, 30 dolarlar bile damlaya damlaya göl olur. Dekontu götürün köşedeki simitçiye... Bedava 1 simit alın.



● Bir dilenci, 80 bin dolar bozdurmuş. “Başkadır benim memleketim.” Dilencisi bile zengindir. Yoo, öyle değil. Zengini bile dilencidir.



● Darbe fırsatçılığı kötü şeydir, anladık ama “fırsatçılığı eleştirir gibi yaparak” aslında darbecileri korumak, fırsatçılıktan öte, sinsi bir darbeciliktir.



● Ve Baykal. Tarafsız Bölge’de çok zor soruları “Bir Bilen olgunluğu” ile karşıladı... Hakaret etmeden eleştiri nasıl yapılır, bir kere daha gösterdi. Gülle gibi lafların zarafet içinde sergilenişi, hepimize ders olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder