Yaşam Karasu Kanyonu'nda selfie yarışı

Karasu Kanyonu'nda selfie yarışı

Paylaş
Karasu Kanyonu'nda selfie yarışı

Mersin Tarsus'ta sıcaktan bunalan yaklaşık 100 doğasever, Karasu Kanyonu'ndaki su akıntısında serinleyip bol bol selfie çekti

Kentteki aşırı sıcaklardan bunalan Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS) üyesi yaklaşık 100 doğasever, Karasu Kanyonu'nda doğa yürüyüşü düzenledi. 12 kilometrelik yürüyüş boyunca traktör yolu, patika ve doğal tünelleri kullanan doğaseverler, kendilerini kanyonda bulunan şelalelerin soğuk sularına bıraktı.

Haberin Devamı

Karageçit Çayı'na dökülen ve yer yer bel seviyesine gelen serin sularda güvenliklerini iple sağlayan kulüp üyeleri, sık sık selfie çekti. Bu sırada bir keçi sürüsü de doğaseverlere eşlik etti. Doğaseverlerin turu Kezin Geçidi'nde son buldu.

GEZİDE 6-7 BİN FOTOĞRAF ÇEKİLİYOR

PRODOSS Başkanı Mehmet Yakut, etkinlikler sırasında herkesin ortalama 50-100 fotoğraf çektiğini belirterek "Gezi sonunda toplam 6-7 bin fotoğraf oluyor. İnsanlar sosyal medyada paylaşım yapmak için bol bol fotoğraf çekiyor.

Son yılların trendi de bu. Biz de etkinlik süresince herkesin fotoğraflarını çekmeye çalışıyoruz. Bunun için kulübümüzde 2 fotoğrafçı görev yapıyor" dedi.

Damla GÖL/ADANA, (DHA)