Spor Kardemir Karabükspor'un kozu Traore

Kardemir Karabükspor'un kozu Traore

Paylaş
Kardemir Karabükspor'un kozu Traore

Forma giydiği 18 maçta 7 gol kaydederek "takımının en çok gol atan oyuncusu" unvanını kazanan Fildişili golcü Abdou Razack Traore, ligde kalma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un en büyü kozu olacak.

Sezon başında kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayan Traore, takımının oynadığı 21 karşılaşmanın 18’inde forma giydi. Traore, takımının 24 golünün 7’sine imzasını attı.

Karşılaşmalarda gösterdiği performans ve golleriyle dikkatleri çeken Fildişili oyuncuyu Demokratik Kongolu Domi Kumbela, Arjantinli Valentın Nıcolas Vıola ve Nijeryalı santrfor Joseph Eneojo Akpala, attıkları üçer golle izledi.

Türk oyunculardan Musa Çağıran 2, Onur Ayık, Erkan Kaş, Fehmi Emre Güngör ve Turgay Bahadır ise birer gole imza attı. Karabük, bu sezon 2 golü de rakip oyuncuların kendi kalesine atmasıyla hanesine yazdırdı.

Aldığı 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgiyle sadece 17 puan toplayabilen, ligin dibine demir atarak zor günler geçiren Karabük ekibi, oynanacak 13 maçta 21 puan toplayarak ligde kalmayı hedefliyor.

"Elimden geleni yapıyorum"

Traore, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda kimin gol attığının önem taşımadığını, galip gelmelerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Takım arkadaşlarıyla iyi anlaştığını belirten Traore, "Takımın kazanması ve alt sıralardan kurtulması için elimden geleni yapıyorum. Arkadaşlarımla başarıya kenetlendik" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı