Gündem Kardeş, kardeşi bıçakladı

Kardeş, kardeşi bıçakladı

Paylaş
Kardeş, kardeşi bıçakladı

Sivas'ta fırıncılık yapan 34 yaşındaki İsmet Topçu, 6 ay önce kendisini bıçakla yaralayan kardeşi Bilal Topçu'yu bıçaklayarak öldürdü

Diriliş Mahallesi 26'ıncı sokakta bulunan Çimen Apartmanı meydana gelen olayda, fırıncılık yapan İsmet Topçu, sabah saatlerinde psikolojik problemleri olduğu öğrenilen ve çalışmayan kardeşi Bilal Topçu ile tartışıp evden ayrıldı.

Bir süre sonra geri dönen İsmet Topçu, evde kardeşinden başka kimsenin olmadığı bir sırada geri dönerek kardeşiyle yeniden tartışmaya başladı. Mutfaktan ekmek bıçağını alan ağabey Topçu, kardeşini sırtından ve karın bölgesinden birçok kez bıçakladıktan sonra evden ayrıldı.

Komşuların bağırtıları duyması ve polise haber vermesi üzerine eve gelen ekipler Bilal Topçu'nun cansız bedeni ile karşılaştı. Olay anında evde olmadığı öğrenilen işçi emeklisi baba Mehmet Topçu'ya haber verildi.

Eve gelip oğlunun cesedi ile karşılaşan ve sinir krizleri geçirirek fenalaşan baba, sağlık ekiplerince ambulansa konularak hastaneye götürüldü.

Olay sonrası polisin peşine düştüğü ve kaçma ihtimaline karşı çeşitli tedbirler aldığı zanlı İsmet Topçu, Emniyet Müdürlüğü girişindeki nizamiyeye giderek görevli polise teslim

Eraydın AYTEKİN-SİVAS (DHA)