Cem Kerpiççiler Kardeşine sarılır gibi
HABERİ PAYLAŞ

Kardeşine sarılır gibi

Haberin Devamı

Hayat hepimizin kafalarına kazınan milyonlarca fotoğraf karesinden başka bir şey değil aslında... Hepimiz fark etmeden biriktirdiğimiz fotoğrafların toplamından oluşuyoruz. Hayatta durduğumuz yer, bir lokantada güneşli bir Eylül öğleni Kardeşine sarılır gibigömleğimizin kolunu kıvırışımız, acı bir haber alınca yüzümüzün aldığı şekil... Aslında tüm bu anlattıklarımı, işte tüm bu fotoğrafların birikimi oluşturuyor.

Benim günlerdir konuşulan Fenerbahçe-Beşiktaş maçından aklımda kalan tek bir fotoğraf var. Vincent Janssen’in 86. dakikada kullandığı penaltı vuruşunun ardından yaşananlar. Meşin yuvarlağın kalecinin sağından ağlara gitmesinin ardından tribünlere yönelen Vincent Janssen. O sırada 4 numaralı yeleği giyen top toplayıcı çocuğun Vincent Janssen’e koşması.

23 yaşındaki Hollandalı'nın kardeşine sarılır gibi golü birlikte kutlaması. Janssen'i tebrik etmeye gelen arkadaşlarının kucaklaşırken küçük çocuğu da aralarına alması...

Ben uzun zamandır Kadıköy'de böyle güzel bir fotoğraf görmedim... Bir tabloyu andıran bu fotoğrafta Fenerbahçe'de uzun süredir eksik olan her şey vardı. Sonuçtan çok beni umutlandıran da buydu. Bazen bir fotoğraf bir fotoğraftan çok daha fazla anlam taşır. Hayatım boyunca kafamın bir yerinde olacağına şüphesiz inandığım bu kare Fanatik'ten Yusuf Dursun imzalı. Yaza veda ederken muazzam bir Eylül akşamında daha ne isteyebilir bir insan?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder