Eğitim - Kariyer Kardeşlik Köprüsü çocukları İstanbul'a getirdi

Kardeşlik Köprüsü çocukları İstanbul'a getirdi

Paylaş
Kardeşlik Köprüsü çocukları İstanbul'a getirdi

Doğa Koleji ‘Kardeşlik Köprüleri’ projesi ile Urfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul'da misafir etti

19 Nisan’da gelen öğrenciler, Doğa Koleji tarafından belirlenen ailelere teslim edildi. Sonrasında ise öğrenciler tarihi ve kültürel gezilere katıldı. Urfalı öğrencilerin ilk defa görme imkanı bulabileceği tarihi ve kültürel geziler düzenlendi. Öğrenciler, boğaz turu, Vieland, Kidzenia gibi onları mutlu edecek yerlere giderek gönüllerince eğlendi. Tarihi yerleri de görme imkanı bulan Urfalı öğrenciler, Doğa Koleji’nin ev sahipliğinden oldukça memnun kaldı ve bayram coşkusunu İstanbul’da yaşadı.


HAYAT BAYRAM OLSA'YI SÖYLEDİLER


Doğa Kolejleri’nde her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda da birçok etkinlik düzenlendi. ‘Kardeşlik Köprüleri’ projesiyle Urfalı öğrencileri ağırlayan Doğa Koleji’nin her kampüsünde ayrı bir bayram coşkusu yaşandı. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından özenle hazırlanan gösteriler büyük beğeni ve alkış aldı. 23 Nisan coşkusunu anlatan şiirler okundu. Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler ve yarışmalar heyecanla izlendi. Urfalı öğrenciler ve Doğa Koleji öğrencileri tarafından ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısı hep birlikte seslendirildi. Bando takımlarının yürüyüşüyle başlayan bayram etkinlerinde, dans gösterileri büyük beğeni topladı.

İstanbul’u gezip görme fırsatı bulan Urfalı öğrencilerin mutlulukları da gözlerinden okundu. Öğrenciler Doğalı arkadaşlarını çok sevdiklerini ve öğretmenlerin ilgisinden çok memnun kaldıklarını ifade etti. Doğa Koleji öğretmenleri ise hepsinin kendi öğrencileri olduklarını kaydederek, “Bir çocuğun mutluluğu tüm dünyaya bedeldir” dediler.

Haberin Devamı