Yaşam Karen Walker'in Türkiye'deki yüzü Linet

Karen Walker'in Türkiye'deki yüzü Linet

Paylaş
Karen Walker'in Türkiye'deki yüzü Linet

Dünyaca ünlü gözlük markası Karen Walker'in yeni yüzü Linet oldu

Dünyanın önde gelen gözlük markası Karen Walker 2011 Serisi’nin Türkiye’deki yüzü olan Linet 30 Ekim Cumartesi gerçekleşen Karen Walker gözlük çekimlerinde birbirinden güzel pozlar verdi.

Sempatikliği ve çok gür ve güzel bir sese sahip olan Linet, Karen Walker ile yaptığı işbirliği çerçevesinde 2011 yılı boyunca farklı konseptlerde gerçekleştirilecek organizasyonlarda Karen Walker’ın marka yüzü olarak yer alacak.

"EUROVISION'A BEN GİTMELİYİM"

Son günlerde gündeme gelen Eurovision şarkı yarışması için görüş belirten Linet, "Eurovision şarkı yarışması her zaman önemlidir. Türkiye Avrupa ve Dünya'da son dönemde önemli yükselişler gösterdi.

Bu senedeki Eurovision yarışması daha çok önem kazandı. İnşallah güzel sonuç elde ederiz" dedi.

Size teklif gelse katılır mısınız sorusuna Linet, "Bence benim gitmem gerekiyor. Tecrübeli isim giderse daha iyi olur. Katılırsam iyi sonuç alacağıma inanıyorum. İngilizce ve Türkçe karışımı bir şarkı okayabilirim. Araya Arapça sözleride ekleyerek ortaya güzel bir şarkı çıkabilir" şeklinde konuştu.

"İLK KEZ REKLAMDA OYNAYACAĞIM"

"Bugüne kadar ilk defa bir reklamda oynayacağım. Onun için çok heyecanlıyım. Daha önce zayıflama reklamlarından bir çok teklif geliyordu ama kabul etmiyordum.

Günlük hayatta gözlük takmayı çok seviyorum. Onun için teklif gelince hemen kabul ettim. Karen Walker şirket yetkilileride beni görünce gözlük yüzüme tam oturacağını söylediler. Bizde bu sayede hemen anlaştık"dedi.

Evinde 20-25'e yakın gözlük olduğunu söyleyen Linet, "Kadınlar için aksesuar çok önemlidir. Benim için ise ilk aksesaur gözlük takmak. 12 ay boyunca gözlüksüz dışarı çıkmam.

Gözlük hem gözlerimiz koruyor hemde makjay yapmadığımız ve yorgun olduğum zamanlar yüzümüzü kapatıyor. Sanatçı olduğum için bazı günler çok yoruluyorum. Makyaj yapamadığım için gözlükle dışarı çıkıyorum" şeklinde konuştu.

Uzun bir ara görünmeyen Linet, "Yakında çıkacak single için çalışmalar yapıyorum. Single dört türkçe şarkı var. Üç şarkıyı ben kendi duygumlarımla yazdım. Dört tane de yabancı şarkı olacak.

Kışın slow şarkı dinlenir ama ben hareketli şarkılar yazarak başka bir boyut kazandıracağım. Çok güzel şarkılar olduğuna inanıyorum. 2011 yılınde çok konuşulacağıma inanıyorum. Bu reklam filmiylede single çıkışı aynı tarihe denk geliyor. Yani gelecek yıl adımdan çok söz ettireceğim"dedi.

Haberin Devamı