Gündem Karga nöbetinde uyku dayağı

Karga nöbetinde uyku dayağı

Paylaş
Karga nöbetinde uyku dayağı

Karga nöbetinde uyuyan gelinini sopayla döverek hastanelik etti

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, nöbet tutması için gönderildiği karpuz tarlasında uyuyakalan 28 yaşındaki Zahide K., kayınpederi 60 yaşındaki Hüseyin K. tarafından sopayla dövülerek, hastanelik edildi. Kadının yarılan başına üç dikiş atılırken, jandarma tarafından gözaltına alınan kayınpederi ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Yatağan'a bağlı Hacıbayramlar Köyü'nde oturan evli ve 1 çocuk annesi Zahide K., dün öğle saatlerinde, aynı bahçe içinde evi bulunan kayınpederi Hüseyin K. tarafından kargaların tarlalarındaki karpuza zarar vermemesi için nöbet tutmaya gönderildi. Evlerine 300 metre uzaklıktaki tarlada bir süre karga kovalayan Zahide K., yorulunca dinlenmek için oturduğu bir ağacın altında uyuyakaldı.

JANDARMAYA ŞİKAYET ETTİ

Saat 18.30 sıralarında tarlaya giden Hüseyin K., gelinin uyuduğunu gördü. Eve döndüklerinde Hüseyin K., geliniyle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Hüseyin K., gelini Zahide K.'yi sopayla dövdü. Başına aldığı darbe nedeniyle kanlar içinde kalan Zahide K., eşi Özkan K. olay anında evde olmadığı için kendi imkanlarıyla Turgut Jandarma Karakolu'na gidip, kayınpederinden şikayetçi oldu.

Jandarma tarafından Yatağan Devlet Hastanasi'ne götürülüp, tedavisi yaptırılan kadının başına üç dikiş atıldı, darp raporu verildi.

Haberin Devamı

Gelinin şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan Hüseyin K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Cavit YILDIRIM/YATAĞAN (Muğla), (DHA)