Magazin 'Karı-koca arasına girilmez'

'Karı-koca arasına girilmez'

Paylaş
'Karı-koca arasına girilmez'

Hale Keleş, eski eşinin evliliğinin sallantıda olduğu haberleriyle ilgili, “Bugün kavga eder yarın barışırlar. Yorum yapmak bana düşmez” dedi

Geçen hafta 2 aylık hamile eşi Yeşim Erçetin’den boşanıp 2 kızının annesiyle tekrar barışmak istediğini belirten Emre Matraş’ın eski eşi Hale Keleş ilk kez konuştu. Matraş’ın “Yeşim’in evde her iki kelimesinden birinde eski eşim Hale’nin adını söylüyor. Beni çok kıskanıyor. Böyle sorunlu bir evliliğe devam edeceğime iki kızımın annesiyle tekrar beraber olurum daha iyi. Yeşim’in bebeğini dünyaya getirmesini de istemiyorum, aldırmasını söyledim” demişti. Matraş’ın kendisinden boşanmak için 20 milyon TL’lik tazminat istediği öne sürülen 13 yıl evli kaldığı Hale Keleş (31) ise, şöyle konuştu?
“Bu Emre’nin kendi hayatı... Onlar beraberler, yorum yapmak bana düşmez. Kararlarını kendileri verirler. Derler ya karı koca arasına girilmez, bugün kavga ederler, yarın barışırlar. Emre bana geri dönmek istediğini söylemiyor. Böyle bir şey yok. Sadece çocukları özlediğini, daha çok görmek istediğini söylüyor. Zaten ben kendisi ne zaman çocukları görmek istese o konuda elimden gelen anlayışı gösteriyorum. Onun dışındaki konular da beni ilgilendirmiyor.”

Haberin Devamı

‘Hisse için’ iddiası

Babası öldükten sonra Matraş Deri şirketindeki hisselerini almak için amcalarıyla mahkemelik olan Emre Matraş ile ilgili iddiaya göre; eşi Hale Keleş ile düzmece olarak boşandı. Eşi, Matraş’tan 20 milyon TL’yi bulan tazminat talebinde bulundu. 2 milyon ödenmesi karşılığında da iki taraf anlaştı. Ancak Matraş bu parayı ödeyemeyince Matraş Deri’deki hisselerine ihtiyati tedbir kararı koydurup haciz ettirdi. Mal satışı yaptırıp hisselerinin bir kısmını aldığı belirtilen Matraş şimdi eski eşine dönmek istiyor. Keleş ise bu iddayı yalanladı.