Gündem Karı-kocadan aşk tuzağı

Karı-kocadan aşk tuzağı

Paylaş
Karı-kocadan aşk tuzağı

Antalya'da birlikte olduğu kadının kocası tarafından çıplak fotoğrafları çekilen ve silah zoruyla 10 bin liralık senet imzalatılan işçi emeklisi 59 yaşındaki Mustafa O.'nun şikayeti üzerine karı- koca gözaltına alındı

Polise başvuran Mustafa O., bir barda tanıştığı 21 yaşındaki M.Ü.’nün kendisini evine davet ettiğini, birlikte soyunup yatağa girdikten sonra eve gelen ve kadının kocası olduğunu söyleyen 30 yaşındaki S.Ü.’nün tabanca çekerek kendisine senet imzalattığını, karısıyla yatakta çıplak fotoğraflarını çektiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Şikayet üzerine harekete geçen polis, kısa sürede kaldıkları yer tespit edilen M.Ü. ve kocası S.Ü.’yü gözaltına aldı. Şüpheli çift, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne götürülürken, evlerinde yapılan aramada Mustafa O.’dan zorla alındığı iddia edilen 10 bin liralık senet ile şantaj fotoğrafları bulundu.

Mustafa O., "Eğlenmek için gittiğim barda M.Ü. ile tanıştım. Birkaç kez dışarıda buluşup ilişkiye girdik. Son seferinde eve gitmiştik ki kocası bizi yakalamış gibi yaptı. Kocası, ’Sen kimsin, ne arıyorsun karımın yatağında’ diye bağırıyordu" dedi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çiftten S.Ü. mahkemece tutuklanırken, bir çocuk annesi M.Ü. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)