Gündem "Karıcığım intihar ediyorum"

"Karıcığım intihar ediyorum"

Paylaş
"Karıcığım intihar ediyorum"

"Karıcığım intihar ediyorum"

Manisa’da bir süre önce çalıştığı fabrikadan çıkarılan evli ve iki çocuk babası işçi 39 yaşındaki Oktay Aydın, bunalıma girerek kendini badem ağacına astı.
Oktay Aydın, dün hava almak için dışarı çıktı. Aydın, akşam saatlerinde Göçmen Evleri Konutları’ndaki evde kendisini bekleyen eşi Nevriye Aydın’ı arayıp, “Karıcığım işsizliğe daha fazla dayanamayacağım, intihar ediyorum” dedi. Daha sonra cep telefonuyla 155 Polis İmdat hattını arayıp “İşsizim, intihar edeceğim” diyen Oktay Aydın, ortalıktan kayboldu.

Haberin Devamı

Bu saatten sonra cep telefonunu da kapatan ve alkol aldığı öğrenilen Oktay Aydın’ı bulmak için polis araştırma başlattı. Asayiş ve önleyici kuvvetler şubesine bağlı ekipler kentin her yerinde aramalarını sürdürdü. Telefondaki konuşmaların kısa olması nedeniyle, cep telefonu sinyallerinden Aydın’ın yeri saptanamadı. Ancak bir süre sonra Oktay Aydın’dan gelen yeni telefon herkesi şoke etti. Eşi Nevriye'yi arayan Aydın, “Hayatım şu an beni arayan polisleri görüyorum. Ama beni hayatta bulamazlar. Seninle son kez konuşuyorum” dedikten sonra cep telefonunu yeniden kapattı.

Gece boyunca aramalar sonuç vermezken Oktay Aydın’ın cansız bedeni, gün ağardığı sıralarda çalışmalara yardımcı olan Manisa Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı işçiler tarafından TOKİ- 2 Konutları’nın karşısındaki zeytinlikte bulunan badem ağacına iple asılı bulundu. Ceset, itfaiye ekiplerince asılı olduğu daldan indirilip Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, (DHA)

Haberin Devamı