Magazin 'Karıma deli raporu alacaklardı'

'Karıma deli raporu alacaklardı'

Paylaş
'Karıma deli raporu alacaklardı'

Manken Özge Ulusoy'un terk ettiği 1 günlük eşi, yapımcı Ferruh Taşdemir, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da 24 saat süren evliliklerini anlattı

Özge Ulusoy ile annesi Armağan Ulusoy’un telefonla bağlandığı programda taraflar çarpıcı itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

Ferruh Taşdemir “Özge ile tanıştığımızda peşinde 2 kişi vardı. Eski sevgilisi İlker İnanoğlu ‘Bana dön’ diye yalvarıyordu. Kenan Doğulu telefon açıp mesaj göndererek kur yapıyordu. Özge ‘Kenan’ın yaşam tarzı bana hiç uygun değil. İlker’i de kafamda çoktan bitirdim’ diyordu. Böyle karşılıklı dertleşirken aşık olduk” dedi.

‘Hastanede dayak yedi’

Ferruh Taşdemir itiraflarına şöyle devam etti: “Özge’nin annesi Armağan Hanım kızını gelinlikle görünce ‘Kefenin sana yakışmış kızım’ dedi. Özge ilk sinir krizini o an geçirdi. Sonra babası Haydar Bey geldi. Kızına ‘Seni diri diri toprağa gömerim. Çabuk ayrıl’ diye bağırdı. Özge’yi ‘deli raporu almak için’ hastaneye götürdü. Çünkü akli dengesi yerinde çıkmazsa nikâh düşecekti. Özge babasına direndi. Haydar Bey üzerimize yürüyüp “İkinizi öldüreceğim. Sen bittin Özge” diye bağırdı. Sonra Özge’yi hastanede dövdü. Özge bayıldı. Haydar Ulusoy sonra nikâh dairesini basıp ‘Bu nikâhı nasıl kıydınız?’ diye memurları tehdit etti. Özge ile 3 gün aşk yaşayabildik. Nikâh gecesi birlikte olamadık. Ailesi izin vermedi. Bir damat için bundan daha acı ne olabilir?”

Haberin Devamı

Canlı yayında ‘Boşanalım’ ricası

Ferruh Taşdemir’in “Ona aldığım yüzüğe bakıp ağlıyorum. Boşanmayacağım. Karımı istiyorum” sözleri üzerine eşi Özge Ulusoy telefona bağlanıp “Bu evliliği yaptığım için herkesten özür diliyorum. Pişmanım. Bir anlık boşluğuma, bunalımıma denk geldi. Ferruh lütfen boşanalım” şeklinde konuştu.

Özge Ulusoy’un annesi Armağan Ulusoy ise “Kızıma o gün bir şey olmuştu. İlaç almış gibiydi. Gözleri bir tuhaf bakıyordu. Özge nikâhtan sonraki gün kendine gelebildi. Evladıma ne olduğunu hiç anlamadık” dedi.