Gündem 'Karımı nasıl ayarttın?'

'Karımı nasıl ayarttın?'

Paylaş
'Karımı nasıl ayarttın?'

Sevgilisi, eski kocası tarafından öldürülen kadın 'cinayete yardım ve yataklık etme' suçundan tutuklandı

Bursa'da sevgilisi 38 yaşındaki Ersin Taşkesen, boşandığı eşi 29 yaşındaki Ahmet Hateş tarafından öldürülen 29 yaşındaki Hatice Ceylan, dün cumhuriyet savcısının talimatıyla adliyeye çağrıldı.

Haberin Devamı

İfadesi alınan Ceylan, soruşturma kapsamında ‘cinayette yardım ve yataklık yapma’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Merkez Yıldırım İlçesi Namazgah Mahallesi Işıklar Caddesi Selmenoğlu Apartmanı’nda geçen cuma akşamı, Ersin Taşkesen, elleri ve bacakları çamaşır ipiyle bağlanıp, bağırmaması için ağzı koli bandıyla yapıştırıldıktan sonra boğularak öldürüldü.

Cumartesi sabahı çilingir yardımıyla 3'üncü kattaki eve giren polis, Ersin Taşkesen’in elleri ve bacakları çamaşır ipiyle bağlanmış, ağzı koli bandı ile kapatıldıktan sonra sandalye oturmuş halde cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede Taşkesen’in boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Evde bira şişeleri bulan polis, Taşkesen'in birlikte yaşadığı Hatice Ceylan’ın ifadesini aldı. Ceylan verdiği ifadede, “Ben iki yıl önce iki çocuğumun babası olan Ahmet’ten boşandım. 12 ve 8 yaşındaki iki oğlum benimle kalıyordu. Bir yıldır eşinden ayrı yaşayan Ersin ile yaşıyoruz. Dün akşam bize gelen Ahmet, sevgilime ‘Sen benim karımı nasıl ayarttın?’ diye çıkıştı. Aralarında yaşanan tartışmaya tanık olmamaları için çocuklarımı alıp annemin evine gittim. Sabah Ersin’i cep telefonu ile aradım. Cevap vermeyince korkup polisi aradım” dedi.

Haberin Devamı

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONDU

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Hatice Ceylan, dün soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla ifadesi alınmak üzere Adliye'ye çağrıldı.

Savunmasını yapan genç kadın, ‘cinayete yardım ve yataklık etme’ suçlamasıyla tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Bursa’da işlediği cinayetten sonra kaçan ve Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde tartıştığı Mustafa Sertel’i bıçakla yaralayıp ortadan kaybolan Ahmet Hateş’in bulunması için çevre il ve ilçelerdeki emniyet müdürlükleri ve jandarma uyarıldı.

TAVŞANLI'DA YAKALANDI

Bursa’da eski eşi Hatice Ceylan’ın 38 yaşındaki sevgilisi Ersin Taşkesen’i öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından aranan ve dün Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Mustafa Sertel’i bıçakla yaralayan 29 yaşındaki Ahmet Hateş, Tavşanlı’da yakalandı.

Haberin Devamı

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bıçaklama olayından sonra kaçan şüpheli Ahmet Hateş’i yakalamak için geniş çaplı operasyon düzenledi. Ekipler bugün saat 18.30 sıralarında Ahmet Hateş’i Tavşanlı ilçesinin Ada adlı piknik yerinde yakaladı.

Gözaltına alınan Hateş, polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(DHA)