Türkiye (Son Dakika) Karısını kaçıran kardeşini öldürdüğü için...

Karısını kaçıran kardeşini öldürdüğü için...

Paylaş
Karısını kaçıran kardeşini öldürdüğü için...

Eşini kaçıran kardeşi 18 yaşındaki Halil Duracak'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki Bayram Duracak tutuklandı

Adana'da eşini kaçıran kardeşi 18 yaşındaki Halil Duracak’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki Bayram Duracak tutuklandı. Poliste susma hakkını kullanıp, olayı savcıya anlatan Duracak, "Boğuşurken yere düştük. Elindeki bıçak kendisine saplandı. Ben kendisini bıçaklamışsam da şuurum yerinde değildi. Farkında değildim" dedi.

Haberin Devamı

Merkez Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi’nde, 30 Ekim’de eşini Elazığ’dan Adana’ya kaçıran kardeşi Halil Duracak’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Bayram Duracak, Adana Emniyet Müdürlüğü’nün kurduğu özel ekip tarafından 25 gün sonra Aydın’da yakalandı. Sakalını kesip, saçını uzatarak imaj değişikliği yaptığı ileri sürülen Duracak, çalıştığı inşaattan alınıp Adana’ya getirildi. Duracak, poliste susma hakkını kullanarak konuşmadı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Duracak, olayı Cumhuriyet Savcısı’na anlattı.

’DAHA ÖNCE DE 2 KEZ KAÇIRDI’

Kardeşinin kaçırdığı nikahsız eşi Fatma Duracak’la amca çocukları olduklarını anlatan Duracak, "Biz eşimle 2 yıl önce resmi nikah yaptırmadan evlendik. Bir çocuğumuz var. Kardeşim Halil de bizde kalıyordu. Ben onu okutuyordum. Halil benim eşimi daha önce de 2 kez kaçırarak Adana’ya kız kardeşimin yanına götürdü. Her seferindealıp getirdim" dedi.

Haberin Devamı

’ŞUURUM YERİNDE DEĞİLDİ’

Suçsuz olduğunu ileri süren Duracak, "Bu son olayda da kaçıp Adana’ya gelmişler. Ben eşimi yine kız kardeşimin evinde buldum. Götürmek isterken kardeşim geldi. Aramızda kavga çıktı. Elinde bıçak vardı. Bıçakla beni sol kolumdan yaraladı. ’Seni öldüreceğim’ dedi. Boğuşma esnasında yere düştük. Elindeki bıçak ona saplandı" diye konuştu. Duracak, kendisine yöneltilen soru üzerine ise şunları anlattı:

"Ben kendisini bıçaklamışsam şuurum yerinde değildi. Farkında değildim. Ayrıca, aralarında gönül ilişkisi olduğunu zannetmiyorum. Olsaydı bilirdim. Olaydan sonra 3 gün Adana’da otelde kaldım. Sonra Elazığ’a, oradan da Aydın’a gittim."

Savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklama istemiyle sevk edildiği Nöbetçi 5’inci Sulh Ceza Mahkeme’sinde de benzer ifade veren Bayram Duracak tutuklandı.

DHA