Gündem Karısını öldürüp çuvalla gömdü

Karısını öldürüp çuvalla gömdü

Paylaş
Karısını öldürüp çuvalla gömdü

1 aydır kayıp olan 27 yaşındaki kadın, kocası tarafından öldürülüp çarşafa sarıldıktan sonra çuvalla gömülmüş

Malatya'da 1 aydır kayıp olarak arandığı öğrenilen 27 yaşındaki genç kadının kocası tarafından öldürülüp toprağa gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili 4 kişi gözaltına alındığı bildirilirken eşinin yakalanması için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

1 ay önce kayıp olarak polise bildirilen 3 çocuk annesi 27 yaşındaki genç kadın ile ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturmayı derinleştirince korkunç cinayete ulaştı.

Gözaltındaki şüphelilerden alınan bilgiler doğrultusunda Yaka Köyü yolu üzerinde bulunan boş bir arsada genç kadının öldürüldükten sonra toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

HER YERDE ARANIYOR

Cumhuriyet Savcısı nezaretinde olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri hafriyat dökülen alanda kazı çalışması yaptı ve genç kadının cesedine ulaştı. Çarşafa sarıldıktan sonra çuvala konularak toprağa gömülen kadının cesedi olay yeri inceleme ekipleri tarafından çıkarılarak Malatya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Cinayetin nasıl işlendiği konusunda kesin bilginin yapılacak otopsinin ardından açıklanacağı bildirilirken, cinayetin kadının kocası tarafından işlendiği bilgisine ulaşan polis ekipleri şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Mikail PELİT / MALATYA, (DHA)