Türkiye (Son Dakika) Karısının boğazını keserek kaçan cani tutuklandı

Karısının boğazını keserek kaçan cani tutuklandı

Paylaş
Karısının boğazını keserek kaçan cani tutuklandı

Denizli’nin Buldan ilçesinde ayrı yaşadığı eşinin boğazını keserek kaçan adam polise teslim oldu. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

Denizli'nin Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan olayda, Y.D., (58) isimli şahıs bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe D.’nin evine geldi. İkili arasında yaşanan tartışma sonrası iddialara göre, Y.D., kadının boğazını kestikten sonra kaçtı.

Haberin Devamı

TESLİM OLDU

Buldan’dan kent merkezine gelen Y.D., olaydan birkaç saat sonra polise giderek teslim oldu.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahsın işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, olayı neden gerçekleştirdiği konusunda ise net bir bilgiye ulaşılamadı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olaydan sonra Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe D.’nin ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs işlemlerinin ardından bugün Buldan Adliyesine sevk edildi. Şahsın ifadesinde Ayşe D.’nin evine gittiğini kabul ettiğini ancak kendisi ile Ayşe D., arasında kavga olmadığını sadece kısa süreli bir arbede yaşadıklarını söylediği öne sürüldü. Şahsın eşini bıçaklamadığını, yaşanan tartışma sonrası olay yerinden ayrıldığını söylediği iddia edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Y.D., ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Ayşe D.’nin ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İHA