Türkiye (Son Dakika) Karısıyla tartıştı, evi havaya uçurdu

Karısıyla tartıştı, evi havaya uçurdu

Paylaş
Karısıyla tartıştı, evi havaya uçurdu

Fatih'te eşiyle tartışan adam, mutfak tüpünü patlatarak sokağı savaş alanına çevirdi

Fatih’te eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından mutfak tüpünün vanasını açarak patlamaya neden olan kişi ağır yaralandı. Patlamadan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırılırken, apartmanın bulunduğu sokak adeta savaş alanına döndü.

Alınan bilgiye göre, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Karadeniz Caddesi Şule Sokak’taki 5 katlı apartmanın giriş katında oturan Celal O. (50) ile eşi Necmiye O. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Necmiye O. evden ayrılırken, seyyar olarak pilavcılık yaptığı öğrenilen Celal O, evdeki mutfak tüpünün vanasını açarak ortamda gaz birikmesine ve patlamaya neden oldu.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

AĞIR YARALANDI

Ağır yaralanan Celal O, ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Patlamadan etkilenen ve biri kalp krizi geçiren 3 kişi, çevredeki hastanelere götürüldü.

Patlamanın yaşandığı apartmanda büyük hasar oluştu. Bu bina ile hasar gören karşısındaki binalar tedbir amacıyla boşaltıldı. Sokakta park halinde bulunan 7-8 araçta da hasar meydana geldi.

Sokağa gelen BEDAŞ ekipleri elektriği, İGDAŞ ekipleri de doğalgazı kesti. Polis, olay yerinde detaylı araştırma yaptı. Bomba uzmanı ekipler de incelemede bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

"BOMBA PATLADI ZANNETTİM"


Evinde büyük çapta hasar oluşan Turgut Aslan adlı bir çevre sakini, "Aniden büyük bir gürültüyle patlama sesi duyuldu. Bomba patladı zannettim. Ne olduğunu bilmiyorum. O sırada uyuyordum. Evimiz adeta kullanılamaz hale geldi" dedi.

"DAKİKALARCA KENDİME GELEMEDİM"


Patlama sonrası korkuya kapıldıklarını belirten Serpil Alkan ise, "Büyük bir gürültü ile patlama oldu. Pilavcı olduğu söylenen adamın yaralı halde evden çıkarıldığını gördüm. Patlamanın neden kaynaklandığını bilmiyorum. Çok korktum, dakikalarca kendime gelemedim" diye konuştu.

HASAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPILACAK


Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmayı geniş çaplı sürdürürken, yetkililer günün ağarmasıyla birlikte sokakta hasar tespit çalışması yapacak.

PATLAMANIN VERDİĞİ ZARAR GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

Patlamanın çevredeki birçok binaya, iş yerine ve araca verdiği zarar günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Günün ağarmasıyla birlikte, patlamanın meydana geldiği dairenin odalarını ayıran duvarların da yıkıldığı gözlendi.

DHA/AA

Haberin Devamı