Gündem Karnına saplanan bıçakla ambulans bekledi

Karnına saplanan bıçakla ambulans bekledi

Paylaş
Karnına saplanan bıçakla ambulans bekledi

Karnına saplanan bıçakla ambulans bekledi

Erzurum'da işportacı 21 yaşındaki K.S., şakalaştığı 20 yaşındaki arkadaşı Sebahattin Yıldırım'ın sol karın boşluğuna bıçak sapladı. K.S. bıçağı çıkaramazken, Sebahattin Yıldırım 6 dakika kadar saplanan bıçakla ambulans bekledi.

Haberin Devamı

Kongre Caddesi'nde işportacılık yapan K.S., yanına gelen arkadaşı Sebahattin Yıldırım ile bir süre sohbet ettikten sonra şakalaşmaya başladı. K.S., tezgahta sattığı bıçaklardan birini alarak Yıldırım'ı ‘şakayla korkutmak' istedi. K.S., elindeki bıçağı bir anda Sebahattin Yıldırım'ın sol tarafından karnına saplandı. Yaralanan Yıldırım, dizlerinin üstüne yere yığıldı. Yıldırım, karnına saplanan bıçağı tutarken, çevrede bulunanlar ‘155 Polis imdat' ve ‘112 Acil Servis'e haber verdi. Gelen ekipler bıçağı çıkarmaya çalışan K.S.'yi gözaltına aldı.

Yoldan geçen bir kişi de Yıldırım'ın karnına saplanan bıçağı çekerek çıkarmak istedi. Ancak, polis buna izin vermedi. Ambulans gelinceye kadar bekleyen Yıldırım'ın yanına kimse yaklaştırılmadı. Yaklaşık 6 dakika karnına saplanan bıçağı tutarak bekleyen Yıldırım gelen ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Haberin Devamı

Hastanenin acil servisinde yapılan müdahale sonucu Sebahattin Yıldırım'ın karnına saplanan bıçak çıkartıldı. 1 gece müşahade altında tutulan Sebahattin Yıldırım, sağlık durumunun düzelmesi nedeniyle taburcu edildi. K.S.'den şikayetçi olmadığını belirten Yıldırım, verdiği ifadesinde, “Şakalaşıyorduk. Nasıl olduğunu ikimiz de anlamadık. Karnımda bir ağrı hissettiğimde bıçağın saplandığını gördüm. Arkadaşımda benim kadar çok korktu” dedi.

Turgay İPEK/ERZURUM, (DHA)