Gündem Karnında gazlı bez unuttular

Karnında gazlı bez unuttular

Paylaş
Karnında gazlı bez unuttular

Prostat rahatsızlığı nedeniyle 1.5 yıl önce İstanbul'da bir hastanede ameliyat olan emekli Yusuf Tiryaki'nin karnında gazlı bez unutulduğu ortaya çıktı

69 yaşındaki Yusuf Tiryaki, prostat rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1.5 yıl önce İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne başvurduğunu belirtti.

Burada ameliyat olduğunu kaydeden Tiryaki, hastanede birkaç gün yattıktan sonra taburcu edilerek memleketi Trabzon’a döndüğünü, ancak ağrılarının kesilmediğini anlattı.

Aradan 1.5 yıl geçmesine rağmen ağrısı dinmeyince, Trabzon’da bir özel hastaneye başvuran Tiryaki’nin yapılan muayenesinde, karnında ameliyat sonrasında gazlı bez unutulduğu ortaya çıktı.

Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik’in yaptığı ameliyatla karnındaki gazlı bez alınan Tiryaki, ağrılarından kurtuldu. 1.5 yıl acı çektikten sonra sağlığına kavuşmanın sevincini yaşayan Yusuf Tiryaki, “Daha iyi tedavi görmek için İstanbul’u tercih ettim.

Ama ameliyat sonrasında ağrılarım günden güne arttı. Meğer karnımda ameliyat esnasında gazlı bez unutulmuş. Ne olur hekimlerimiz biraz daha dikkat etsin” dedi.

Tiryaki ailesinin ameliyatı yapan Dr. Hamdi Kara hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Fatih TURAN/TRABZON (DHA)