Magazin Karolina İstanbul'a poz verdi!

Karolina İstanbul'a poz verdi!

Paylaş
Karolina İstanbul'a poz verdi!

Dünyaca ünlü manken Karolina Kurkova'nın Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçtiği çok özel çekimde bu pozları verdi

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Çek asıllı Amerikalı manken, Beyaz Show’da “Aslında gayet sıradan biriyim. Ben de yemek yapar, bulaşık yıkar, masaj yaparım. Benden şahane bir ev kadını olur” dedi.

Kurkova, Beyazıt Öztürk’ün “Benim hakkımda ne düşünüyorsun?” sorusuna verdiği cevapla da seyirciyi güldürdü: “Sen bana göre çok uzunsun. Ben daha kısa erkeklere alışığım.” Kurkova’nın asıl bombası ise kocası Archie ile Facebook’ta tanışmasını açıklaması oldu.

Kurkova, bir arkadaş ortamında yemek yediği Archie ile Facebook’ta iki ay boyunca kimliğini gizleyerek sohbet etmiş. Sonunda da onunla evlenmeye karar vermiş. Ünlü model, şov programından sonra da özel davetlisi olduğu Axe Partisi’nde cemiyet, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerle buluştu. Gece, Ozan Doğulu’nun müzikleriyle sabahın erken saatlerine kadar devam etti.

NİHAT ODABAŞI'YLA ÇEKİMLERİN PERDE ARKASI

Karolina Kurkova, İstanbul’daki ikinci gününü fotoğraf stüdyosunda geçirdi. Son derece profesyonel olan, saçından makyajına her şeyiyle bizzat ilgilenen Kurkova, titiz çalışmasıyla takdir topladı.

Hiç kapris yapmayan Kurkova, fotoğraf makinesi karşısında öyle rahattı ki, bu zamana kadar bir çok starın fotoğrafını çeken Odabaşı, hiç zorlanmadı.

SON GÜN ERKEĞİNİ SEÇTİ



İstanbul’daki üçüncü gününde ünlü model “Dikkat Kızlar Üstüne Düşecek” kampanyasında tarif ettiği ideal “Axe erkekleriyle” de buluştu.

Kurkova, 1,5 ay içerisinde hayran sayısı 65 bine ulaşan firmanın hayran sayfasından kampanyaya katılanlar arasından seçimini yaparak, merakla beklenen “Axe erkeklerini” açıkladı. Kampanyayı kazanan şanslı kişilerle partide bir araya geldi.

HUMUS VE SOMONLA BESLENDİ

Üç gün kaldığı İstanbul için, “İstanbul’un büyülü bir dokusu var ve bu doku insanın her duyguyu daha derinden hissetmesini sağlıyor. Pek çok ülkeye ve şehre gittim ancak bu kent benim için vazgeçilmez” diyen Kurkova, sağlıklı beslenmeye önem verdiği için organik ve detoks ürünleri tercih etti.

Burada özellikle kendisine ikram edilen yemişleri çok beğendi. Ziyareti esnasında humus ve somon yemekten vazgeçmedi. İçecek olarak taze sıkılmış meyve suyu, özellikle de üzüm suyu favori içeceğiydi.

KİMLİK KARTI
Asıl adı Karolina Isela Kurkova. 1984’te Çek Cumhuriyeti’nde doğdu. Babası eski Çek basketbol yıldızı Josef Kurka. Dünyaca ünlü markaların çoğuyla çalışan Kurkova, Victoria’s Secret’ın en meşhur meleği. New York’ta yaşıyor, evli ve bir kızı var. (Habertürk)

2

Haberin Devamı