Karpuz sanatı
Japonya'nın başkenti Tokyo'daki bir otelin lokantasında çalışan baş aşçı Takashi Itoh karpuz soyma sanatıyla uğraşıyor
13 Ağustos 2010 , Cuma 05:00
Karpuz oyma sanatı 700 yıl önce Uzakdoğu’da başlamış. Japonya’nın başkenti Tokyo’daki bir otelin lokantasında çalışan baş aşçı Takashi Itoh bu sanatı sürdürüyor.
Haberin Devamı
Takashi usta ince bir bıçak kullanarak karpuzdan heykeller yapıyor. Kaplumbağa, mitolojik kahraman, çiçek şeklindeki karpuzdan heykeller görenleri büyülüyor. Ustanın bir tanesini 20 ile 90 dakika arasında yaptığı karpuzdan heykellerin ömrü 2 gün.
BUNLARI DA OKUYUN
- Dilber'le Azem'in yolları ayrıldı! Gizemli birinden mesaj geldi
- Özlem Yıldız gelen yoruma kayıtsız kalamadı!
- Aslı Enver poz verdi, eşi Berkin Gökbudak çekti! 'Anne olunca ultra güzel oldu'
- Prens Harry şimdi gerçekten ana yurdundan sürgün oldu... Kral Charles 'Burayı boşaltın' demişti
- Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan yeni haber geldi