Gündem Karşılıksız aşk kayaya çıkardı

Karşılıksız aşk kayaya çıkardı

Paylaş
Karşılıksız aşk kayaya çıkardı

İntihara kalkışan genç kızı, polis uçurumun kenarından aldı

Sivas'ta, 20 yaşındaki S.A. sevdiği erkeğin aşkına karşılık vermemesi üzerine bunalıma girip ölmek istedi. Sağanak yağış altında uçurumun kenarından atlamaya kalkışan genç kızı olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ikna etmeye çalıştı. Sırılsıklam olan perişan haldeki genç kızı, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler üzerine atlayıp kurtardı.

Haberin Devamı

Kent merkezinde ailesiyle birlikte oturan ve sevdiği erkeğin aşkına karşılık vermemesi üzerine bunalıma girdiği iddia edilen S.A., dün öğleden sonra, uçuruma çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları yetersiz kalınca olay yerine psikolog ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan geldi.

AYAKTA DURACAK HALİ KALMAMIŞTI

Emniyet Müdürü Seyhan, uçurumun kenarına giderek S.A.'yı ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlara rağmen genç kızı ikna edemeyen Emniyet Müdürü Seyhan, resmi ekip aracına binerek bu kez megafonla seslendi. Seyhan, “Bak kızım biz senin sonuna kadar yanındayız. Seni mağdur eden kim var ise gereğini yapacağım. Bak bu yağmurda çoluk çocuk sahibi memurlarım senin için burada bekliyor” diye seslendi.

Haberin Devamı

Şiddetli yağan yağmurun altında sırılsıklam olan ve ayakta duracak hali kalmayan gözüyaşlı S.A., bir anlık dalgınlığından yararlanan Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Başkomser Murat Sarıgüzel ile Terörle Mücadele'de görevli polis memuru Osman Ertuğrul tarafından kurtarıldı. Genç kızın üstüne atlayan 2 polis, onu hemen uçurum kenarından düzlük alara götürdü. Genç kız, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü, herkes rahat bir nefes aldı.

Halife YALÇINKAYA- Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA)